美容扮靚

跳至

首頁
34567...26

尾頁

大宅

amycook 發表於 16-7-6 11:44
瘦左2磅。好好喎。對我黎講減肥修身係終身事業。所以營養師都會鼓勵我決心係第一步。 ...

認同,同埋有營養師督導住好好多

複式洋房

我見了,c叫食亞麻籽+乳酪來通便,你地減肥用咩来(emoji)通d

別墅

Fffkkkk 發表於 16-7-8 13:41
我見了,c叫食亞麻籽+乳酪來通便,你地減肥用咩来(emoji)通d

營養師會建議我可在早上高纖栗米片 加 奶 早餐中加入奇異籽。對便便真係唔錯喎。

複式洋房

amycook 發表於 16-6-23 11:05
呵呵!顏色又靚又好食!天氣開始好熱。食下栗米片加脫脂奶加生果。清涼又好味!

...

呢個granola 可以話我知向邊到買?優品360丶759丶價珍㥇都冇!好難搵呀,我去旅行想輕便d帶少少去

複式洋房

我生第二個比第一個時肥咗好多,兼好難減,營(emoji)有做?

別墅

mamaiou 發表於 16-7-9 09:39
呢個granola 可以話我知向邊到買?優品360丶759丶價珍㥇都冇!好難搵呀,我去旅行想輕便d帶少少去
...

Granola 我起營匯買架。方便d麻。見完順便買。原來外邊咁難找到我都唔知Tim。有2隻味架。我輪住食。

別墅

Qqtiu 發表於 16-7-10 09:28
我生第二個比第一個時肥咗好多,兼好難減,營(emoji)有做?

其實咩原因要減肥。有關飲食調教。見營養師都幫到手既。生第二個比第一個肥一d都唔出奇。年齡大左dd。新陳代謝又慢左dd。2個小朋友又比1個小朋友辛苦dd。咁肥膏好容易多dd

複式洋房

佢哋比埋食物你黎架?好似美國nutrilife 咁?

複式洋房

冇食物比㗎,你學點食野。如果要跟特定歺單好似我家姐咁,佢一星期己祛左水腫。

別墅

今日早餐。過纖栗米片。維他命c梅梅。重有高纖有益奇異籽。滿足!

複式洋房

好好味咁

複式洋房

amycook 發表於 16-7-10 14:25
其實咩原因要減肥。有關飲食調教。見營養師都幫到手既。生第二個比第一個肥一d都唔出奇。年齡 ...

做幾多,做幾長運動?

別墅

Qqtiu 發表於 16-7-14 09:06
做幾多,做幾長運動?

營養師都冇特別要我做好多運動。現都係飲食著手先。可能遲d會加強唔定。不過營養師都會提議行多d急步。企多dd。唔好成日坐起度。又會起屋企做下搭步。:mother:

複式洋房

我剛生完BB唔可以做太多運動。咁就好啦!我最怕嗰啲要逼你做運動,唔收就反彈嗰啲

別墅

營養師建議我下午茶可以食橙。好味。

複式洋房

我兩星期不知不覺減4磅!我仲去左澳門兩天

複式洋房

家姐可能年紀比你大,以前亂減肥減到壞左身體,現在一個月減4lb。以前一個月都減吾到1/2 lb

別墅

月姐找上門。肚餓到不得了。食完飯又餓。唔係只想食野係餓。咁點算營養師提議食車里茄或青瓜 頂住。結果安全度過難關。加油!

複式洋房

評估左啦!未決定,我搵Jessie 架,你地知佢好唔好?

別墅

韓國湯飯營養師都比我食。但要我注意份量。飯半碗也可

首頁
34567...26

尾頁

跳至