烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

屯門outback食客請注意:
據outback荃灣分店幫工及多名食客透露,屯門outback有嚴重鼠患,情況相當恐怖,怎至有客人稱見到老鼠從枱底走過,嚇至大聲乎叫,侍應才通知經理。
而據荃灣某員工透路,因荃灣分店三個月前裝修,大量員工短期屯門分店幫手,期間衛生情況簡直令人驚荒……無數咁多隻老鼠!!!!!
老鼠係頭頂燈管穿插,吱吱叫使人極度心寒……夜晚收工更加恐怖,麵包爐、汽水機、食物部、牛扒爐、怎至沙律位,全部都係老鼠屎,衛生環境極之差……其實爆料者都係將心比己,雖然係打outback工,但都唔想食壞人,唔想大家俾咁貴仲要食老鼠口水尾!
請轉發俾身邊親人、朋友,而家食品樣樣都講求衛生,想身體健康就千祈唔好去!

男爵府

回覆:千祈唔好食屯門outback

好得人驚

翡翠宮

牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

吓,咁恐怖

男爵府

點解唔係去食環處投訴

別墅

我住屯門,上星期仲想去食……好在冇食到!

複式洋房

scary

水晶宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章

大宅

回覆:SocatSo 的帖子

真誇張有圖就信你

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

引用:屯門outback食客請注意:據outback荃灣分店

原帖由 SocatSo 於 15-08-25 發表
據outback荃灣分店幫工及多名食客透露,屯門outback有嚴重鼠患,情況相當恐怖,怎 ...
幾個月前相同post 在BK內,請你留意諉謗是會被人告。

有圖,有相的話提供出來吧!

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

前年舊聞…

大宅

引用:屯門outback食客請注意:據outback荃灣分店

原帖由 SocatSo 於 15-08-25 發表
據outback荃灣分店幫工及多名食客透露,屯門outback有嚴重鼠患,情況相當恐怖,怎 ...
我上星期日至食完

禁止訪問

男爵府

我尋晚先食完!
wallacemama

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Outback是否被人整?

我不住屯門,有時去開果頭,會幫襯,lunch幾抵食。

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

禁止訪問

侯爵府

屯門個間唔好食, 塊牛扒差到切唔開

別墅

真定假呀,仲想過幾日去食

水晶宮

首頁

尾頁

跳至