單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

仔仔兩歲,感覺仔仔很喜歡跟男性玩。

大宅

回覆:Tacomama 的帖子

係架,始終男同女睇嘢角度唔一樣,男性對佢嘅成長同點做一個男人,係好重要~~~

好多嘢,阿媽教唔到架

我個仔好鍾意痴實阿公

子爵府

細個黐媽咪
大個黐爸爸
好多活動爸爸陪玩適合D

大宅

回覆:好奇一問,仔係咪始終喜歡跟爸爸?

好似阿仔上次睇完高達,宜家話想砌,4歲人仔,咪即係又係我攪,點識啊

伯爵府

回覆 Tacomama 的帖子

我d小朋友暫時未係, 都係愛媽媽多d
開開心心又一天

大宅

因我發現佢見到佢老豆好開心...

侯爵府

引用:因我發現佢見到佢老豆好開心...

原帖由 Tacomama 於 15-08-27 發表
因我發現佢見到佢老豆好開心...
講起個心好痛!
我仔都好鐘意爸爸,但爸爸幾年無見他了……
而家他又青春期,好在學校D男老師好肯照顾他同比意见我点教仔我先無甘辛苦……
唉……单親就糸甘……要面對……要向前……

翡翠宮

2018復活節勳章 BK猜猜猜慶中秋

呀仔見到佢爸爸都好開心,比較之下少見爸爸,但呀仔佢話佢最愛係我第時大個買一間屋俾佢老婆住,買3間屋俾我住心諗你估買樓好似買棵菜咁咩天真的豬仔5歲

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

侯爵府

引用:呀仔見到佢爸爸都好開心,比較之下少見爸爸

原帖由 fiona920 於 15-08-28 發表
呀仔見到佢爸爸都好開心,比較之下少見爸爸,但呀仔佢話佢最愛係我第時大個買一間屋俾佢老婆住, ...
3間屋,可能糸lego丫
快D寫低叫丫仔打手指模
靚女,丫仔梗糸錫你啦,你由BB就開始湊他啦
將來仲會更好錫你一定架
好掛住你隻靚猪仔
愈大愈靚仔

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 fiona920 於 15-08-28 發表呀

原帖由 babytszkin 於 15-08-28 發表
嘩3間屋,可能糸lego丫
快D寫低叫丫仔打手指模
靚女,丫仔梗糸錫你啦 ...
多謝你子健靚媽好提議而家打指摸留證據先明天佢5歲生日了,真有點唔捨得佢大得咁快

人與人之間的感情很脆弱~ 珍惜那個能夠讓你做回真正自己既人~ 活在當下!

大宅

回覆:fiona920 的帖子

真sweet

侯爵府

fiona 發表於 15-8-28 07:15
多謝你子健靚媽好提議而家打指摸留證據先明天佢5歲生日了,真有點唔捨得佢 ...
吾止你,我都吾捨得!他参加子健哥哥生日會仲糸cute cute bb,而家糸bb哥哥了!
好像仲糸昨日的事

翡翠宮

引用:Quote:fiona 發表於 15-8-28 07:15 多謝你

原帖由 babytszkin 於 15-08-28 發表
吾止你,我都吾捨得!他参加子健哥哥生日會仲糸cute cute bb,而家糸bb哥哥了!
好像仲糸昨日的事
...
而家係小魔怪了但佢有時做啲野又好窩心,氹到我暈陀陀haha

大宅

大宅

你就好啦個仔咁錫你!我都希望我個仔會好錫我但係佢已經少見佢老豆一見到佢老豆我睇得出佢好開心完全唔理我!

首頁

尾頁

跳至