論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如題,即只穿短褲,赤裸上半身.
請教各位情況.

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

男爵府

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章 BK Milk勳章

連bra bra 都唔帶?

複式洋房

回覆:大熱天時,家中男性在家(有姐姐)唔穿上衫有問題嗎?

我明,但有沒有人係咁情況而出問題?

複式洋房

回覆:Josp 的帖子

講緊男人呀!

964000    發表於 15-8-28 16:57

大宅

回覆:augustjj 的帖子

唔係幾好 x 2
起碼著返件背心

大宅

我有我享受,理得佢感受,家陣邊個係主人.

jump.jump    發表於 15-8-27 08:37

子爵府

augustjj 發表於 15-8-26 17:25
我明,但有沒有人係咁情況而出問題?

你諗吓...

如果係個62或者叔仔唔著上身, 淨係著短褲

咁個新抱或者大嫂喺屋企有冇問題?

唔係一定要出事先有問題

適度遮蔽身體係尊重人嘅表現

如果姐姐想屈你非禮

你平時喺屋企衣衫不整

告得入機會率大增

Josp    發表於 15-8-29 07:21

大宅

回覆:augustjj 的帖子

我老公都會架,佢當個工人係路人甲,大家無交流。

男爵府

我C6都會....但我好唔鍾意但C6睬我都傻, 佢話自己屋企都唔可以? 我想串佢除埋褲都得架!!!

我C6平時落街跑步都會跑跑下除衫, 所以佢覺得無乜野

複式洋房

新請姐姐,唔知有沒有需要改變呢啲習慣!

子爵府

梗係要穿la~

大宅

著返件背心好d喎

大宅

引用:如題,即只穿短褲,赤裸上半身.請教各位情況

原帖由 augustjj 於 15-08-26 發表
如題,即只穿短褲,赤裸上半身.
請教各位情況.
我老公大熱天時好鐘意除衫,但姐姐在家一定着背心😂

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

即係赤裸上身, 我Choi, 撞鬼佢咩, 我一個人在屋, 都唔會啦. 神經架? 如我, 一定炒.

大宅

引用:即係赤裸上身, 我Choi, 撞鬼佢咩, 我一個人

原帖由 lily-of-valley 於 15-08-27 發表
即係赤裸上身, 我Choi, 撞鬼佢咩, 我一個人在屋, 都唔會啦. 神經架? 如我, 一定炒. ...
係男僱主唔着衫

Josp    發表於 15-8-29 07:23

男爵府

我自己都唔鍾意見到62或任何男性親友在家赤裸上身, 所以一定唔會俾C6咁做, 我覺得同姐姐都需要互相尊重.

複式洋房

其實直接問姐姐是否介意好嗎?

子爵府

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 熱血勳章 畀面勳章

唔係噤好, 我老公幾熱都係著返件背心, 但工人一放假, 就即唔著衫通屋走

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

Happynappy 發表於 15-8-27 04:07
係男僱主唔着衫

Oh, 攪錯, 係男boss唔著衫, 唔得, 又唔係去游水, 背心都要著返件. 唔好比位工人入, 話性騷擾呀.

首頁

尾頁

跳至