自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

天然網上晒相,等10日 2R, 3R & 4R 都係$0.5.
我一路都晒開好好喎. 只係時間要等長D.

男爵府

天x網上晒相...質素唔掂...
好多bk mami都中左過招,
送都唔要

[ 本文章最後由 cindy1108 於 08-7-2 13:20 編輯 ]

公爵府

好媽媽勳章

等我仲諗住晒添...
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

瑪瑙宮

好媽媽勳章

我都係 .... d 色出黎好唔得架 , 唔係帶黃就係紅架

原文章由 cindy1108 於 08-7-2 13:18 發表
送都唔要

洋房

原來係賣廣告.............。

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 cindy1108 於 08-7-2 13:18 發表
送都唔要

別墅

等10日,重要d相唔得...........

男爵府

快圖美網上晒相都係好唔掂呀,超級差勁....

男爵府

原文章由 lasalleps 於 08-7-2 17:43 發表
原來係賣廣告.............。

大宅

咁即係邊間好呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我第一次晒, 都叫oK, 可以接受,第二次晒(同一地點攞相) 真係好唔掂(d色唔掂)。我都冇再去晒。

送都唔要

男爵府

我都曾經試過o係沙田天然晒相地舖晒相,d 相一係全張好黃 (日光日白o係戶外影都好似黃昏咁)、一係全張好紅,而且重好粗微粒、好朦 ! 晒 200 張 + 咁o既質素都仲要收 $1.1/張,真係超級略水 + 嚴重唔掂 !

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係 .... 我哂左一次勁差 , 真係比都唔要呀 !!

原文章由 luibb 於 08-7-4 10:16 發表
我都曾經試過o係沙田天然晒相地舖晒相,d 相一係全張好黃 (日光日白o係戶外影都好似黃昏咁)、一係全張好紅,而且重好粗微粒、好朦 ! 晒 200 張 + 咁o既質素都仲要收 $1.1/張,真係超級略水 + 嚴重唔掂 ! :sickmi ...

伯爵府

我是4歲的澤銘,我最愛跑來跑去,破壞看得到的一切東西,和最愛車車 ようこそ!ご覧で下さい !

民房

工場晒相真係不大信得過, 要係間舖見到部機同師傳就最好. 有什麼唔妥都可以揸住張相同師傅對話.

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好彩上黎bk知道佢地唔掂, 都係平宜莫貪

原文章由 luibb 於 08-7-4 10:16 發表
我都曾經試過o係沙田天然晒相地舖晒相,d 相一係全張好黃 (日光日白o係戶外影都好似黃昏咁)、一係全張好紅,而且重好粗微粒、好朦 ! 晒 200 張 + 咁o既質素都仲要收 $1.1/張,真係超級略水 + 嚴重唔掂 ! :sickmi ...

大宅

邊個話賣廣告

我係親身晒過,亦有介紹過比親友用.
我唔可以話佢地係一定好,本人只係一心想有平野介紹比大家.
我唔介意有有人話唔好,不過介意比人話我賣廣告.

大宅

我都係朋友介紹先知佢地網上晒相平,walk in 係同一般晒相店差不多. 我一向去開north point & cwb,真的不覺有問題.

反而係d相,我覺得我明明無要咁多張,佢就好似亂左.

anyway,相信'自由報料'lee 度都係一個公開討厭地方,最緊要大家有意見,咁大家先會知道甚麼才是好野.

強調多一次我真的沒有賣廣告,只是我不是一位經常online的mami. 亦不覺得有需要回應,所以後回無期. 希望大家有好野繼續post出來,益大家. thanks.

民房

公道說話

自重女女出世後,因為想save每一分一秒回家陪她,所有家事我都盡量網上或放lunchbreak做晒,連去舖頭晒相取相都嫌浪費時間,所以我選擇網上沖印。
偶然下發現skyxxxxx網上晒相又可以寄到家裡,真的合晒我要求,所以就一直沿用,至今都有半年了。
一直以來d相片質素都ok(將價比貨),不過唔同dc晒出來的效果唔同。我自己用緊部sony-T晒出來好接近,同一批相,幫朋友部casio機晒出來就有色差。所以,這可能是和部dc機的iso和像素有關係。
我先多謝C9WONG所報的料。我也同意其他bkmami的所言。大家都無錯,大家都係舒發下嗟~

首頁

尾頁

跳至