自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

叻叻
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

侯爵府

伯爵府

blackberry 發表於 15-9-1 12:06
我好鍾意屋企d餐椅,慳位又穩陣,但用左幾年啲皮甩哂又搵唔返邊度買,於是的起心肝上淘寶淘皮,買支釘槍自 ...
可否提供買皮及釘槍的link. 謝謝!

水晶宮

回覆:diy翻新餐椅

好勁呀

公爵府

珊瑚宮

親子王國15週年勳章 BK Milk勳章

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

引用:我好鍾意屋企d餐椅,慳位又穩陣,但用左幾

原帖由 blackberry 於 15-09-01 發表
我好鍾意屋企d餐椅,慳位又穩陣,但用左幾年啲皮甩哂又搵唔返邊度買,於是的起心肝上淘寶淘皮,買支釘槍自 ...
請問有無淘宝link?!我屋企d餐椅好醜樣呀!

神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

水晶宮

真心俾個讚俾樓主
我屋企都有呢種椅,
如果人多時就拎出黎用,
好方便...我買左加厚果隻, 舒服少少

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

i_jdg 發表於 15-9-1 12:53
可否提供買皮及釘槍的link. 謝謝!
釘槍我在香港文具店買, 皮你在淘寶找diy皮就有好多可選, 我淘這間氣味大, 唔推介, 我都放在露台吹左成個月先用

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

2heiBBmama 發表於 15-9-1 12:57

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

女人, 因為內涵而神采飛揚; 女人, 因為自信而美麗。

子爵府

2018復活節勳章

好環保

翡翠宮

2heiBBmama 發表於 15-9-1 12:57
http://world.taobao.com/item/3611465879.htm?fromSite=main&spm=a312a.7700824.w4004-1299393607.16.TrHR8K

禁止訪問

侯爵府

男爵府

大宅

大宅

引用:Quote:楓樹yip 發表於 15-9-1 12:12 我就嚟

原帖由 blackberry 於 15-09-01 發表
好穩陣, 唔用時叠高佢, 平時開飯先用, 我呢個電鍍唔錯, 用左五年冇生锈我淘寶都睇過, 諗住翻新唔到先 ...
原來用咗咁耐,但五年後d料唔知係咪仲係咁好

翡翠宮

楓樹yip 發表於 15-9-1 13:13
原來用咗咁耐,但五年後d料唔知係咪仲係咁好
我見淘寶都係廿幾蚊人仔一張, 平買平用都ok既

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

好勁呀! 俾個 like 你

首頁
12345...9

尾頁

跳至