夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章

aaron626 發表於 17-5-25 12:47
回覆 wing1388 的帖子

我意思係OUT出你個名單外喇....

所以我都係放係博物館算啦!
百花叢裡過,片葉不沾身。

男爵府

wing1388 發表於 17-5-25 12:55
所以我都係放係博物館算啦!
咁如果對方已經有小朋友呢?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

sam/josh 發表於 17-5-25 13:10
代兔CHING答, 那有錢養多個便宜小朋友

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

wing1388 發表於 17-5-25 07:43
我個女唔喜歡啲細過自己的。
你咁快拒絕人既

子爵府

回覆 sam/josh 的帖子

那你可以接受嗎?

珍珠宮

開心吸收勳章

sam/josh 發表於 17-5-25 13:10

如果已經有的話,唔通要佢塞返落肚咩!

珍珠宮

開心吸收勳章

pomanlife 發表於 17-5-25 13:14
代兔CHING答, 那有錢養多個便宜小朋友

話唔定到我80歲先搵到個伴,到時可能係佢個「小朋友」養埋我呢?

珍珠宮

開心吸收勳章

pomanlife 發表於 17-5-25 13:14
你咁快拒絕人既

當然!

男爵府

aaron626 發表於 17-5-25 14:24
回覆 sam/josh 的帖子

那你可以接受嗎?
我ok

男爵府

wing1388 發表於 17-5-25 14:34
話唔定到我80歲先搵到個伴,到時可能係佢個「小朋友」養埋我呢?
...

彩鑽殿

wing1388 發表於 17-5-25 14:35
當然!

忙了一天,終於有吃飯了

彩鑽殿

wing1388 發表於 17-5-25 14:34
...

你今晚要早啲瞓呀!

珍珠宮

開心吸收勳章

pomanlife 發表於 17-5-25 20:11
忙了一天,終於有吃飯了

正呀,我鍾意用嚟夾麵包!

珍珠宮

開心吸收勳章

pomanlife 發表於 17-5-25 20:11
你今晚要早啲瞓呀!

我尋晚早咗瞓呀,仲發咗個夢,但醒咗又忘記得一乾二淨!

子爵府

今日又到HAPPY FRIDAY了.....YEAH

pomanlife    發表於 17-5-26 13:55

珍珠宮

開心吸收勳章

aaron626 發表於 17-5-26 11:56
今日又到HAPPY FRIDAY了.....YEAH

其實星期五返工來講,JM會比平日CASUAL,還是會扮得更靚返工?

彩鑽殿

wing1388 發表於 17-5-26 12:17
其實星期五返工來講,JM會比平日CASUAL,還是會扮得更靚返工?
我做吸塵位, 日日都爛身爛世咁返工就得喇

男爵府

pomanlife 發表於 17-5-26 13:56

有時著到爛身爛世出街真係好爽 不過多數都係同老公一齊唔係去咁遠先會

子爵府

回覆 wing1388 的帖子

睇心情咋....有街街去就會扮靚D....
不過好明顯係個樣同衣著一定比星期一好D....

珍珠宮

開心吸收勳章

pomanlife 發表於 17-5-26 13:56

【跪求】POMAN姐爛身爛世LOOK近照一張!

首頁

尾頁

跳至