自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

水晶宮

回覆:calling nici..........

琥珀宮

畀面勳章

謎面嚟?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

謎面?

男爵府

呢位jm呃左人5000蚊

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

大宅

珍珠宮

熱血勳章 好媽媽勳章

詳情?

請勿打招呼~

子爵府

引用:呢位jm呃左人5000蚊

原帖由 TROUBLEFREE 於 15-10-05 發表
呢位jm呃左人5000蚊

男爵府

各位請注意。。。。。不負責任嘅騙子 Ella Tom
想同各位爸爸媽媽分享昨日交收事件,事件係咁,昨日(4/October/15) 喺幼兒二手自由交易網見有位媽媽(Ella Tom ) post 有3架bb車,平讓$5000, 一架stokke , 一架Quinny, 一架 pouch, 佢喺post 寫stokke 8成新,Quinny 100%new, pouch 99%新, 昨日佢老公揸車同佢及兩個小朋友來交收,因為正在下雨又大風,佢又孭住BB落車,一心諗住快D完成交收,等佢同BB可以快D返回車上, 所以冇仔細咁check 車, 諗住大家都係媽媽講個信字,咪信佢囉,點知返到屋企睇,stokke 車只有六成新,而且係爛既,座位cup 唔實,有一邊會甩出來,而跟車個袋亦很污穢,佢所講100%new Quinny 車非常殘舊,只有五成左右新,車上同車架嘅字已脫色,車架亦出現多處嚴重花痕,亦缺少了網籃一個;只有部大陸牌子車pouch 有九成新,但呢部車只值$800-1000左右,呢位媽媽 (Ella Tom)非常唔老實,返家後一邊check一邊打俾佢話車仔有問題,佢就話要回家後睇下佢另一部 Stokke 先覆我哋,之但係佢竟然一個電話都唔聽亦唔覆,最後更將電話關掉 ,本人覺得 (Ella Tom)係存心欺騙 ,佢自己都有兩個小朋友,我想知佢為人父母點去教育佢嘅下一代 ?
希望大家幫忙評過道理 及 廣傳開去,謝謝。。

FROM FACEBOOK

男爵府

利申:我不是受害者

男爵府

佢係二手市場都有放,不過放3200,有無人識佢?佢而家連電話都cut埋

寶石宮

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆:TROUBLEFREE 的帖子

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:TROUBLEFREE 的帖子

男爵府

事主好陰功,bb下個月出世

首頁

尾頁

跳至