美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

伯爵府

引用:好似寫upper+lip。。。但啲字勁細~我join果

原帖由 SCCCS 於 15-10-07 發表
好似寫upper lip。。。但啲字勁細~
我join果時係做完晒先出去簽單,都無咩留意係寫咩..鬼知做嘅同寫嘅係有出 ...
upper lip只係上下唇,唔同全面喎!我果陣upper lip只係$3000

別墅

回覆:我在Dermes受騙的經歷

我之前都係話送下巴同腳趾,轉左人之後就唔認數啦

大宅

d記以前係幾好架,講緊2009年嗰時,係真係用心幫你做,依家啲治療師好hea,我都係次次唔同人,好彩已經無乜毛唔洗去,

男爵府

回覆 lamgigi97 的帖子

如果佢次次講野都唔同應該得架喎,又或者個客唔知自己買左咩,因為呢個條例就係保障消費者唔知自己買左咩,或者做O既TREATMENT同單據不符,就應該可以告

子爵府

回覆 LedTV 的帖子

因為不停換人,服務又唔係很好,我自己都覺得浪費時間

大宅

我仲唸住去添,唸住大集團應該信得過,聽完你咁講之後好驚,都係揀過第二間,好驚比左錢預到呢d

侯爵府

不知所謂!

男爵府

引用:是咁的...同朋友一齊join左脫面毛(脫全面),

原帖由 SCCCS 於 15-10-07 發表
是咁的...同朋友一齊join左脫面毛(脫全面),脫左幾次,次次唔同人做(都唔緊要)

自從負責我file果個 ...
公平d講,有單有真相!Dermes 咁多生意,又唔似會特別呃你,利申我只是幫襯左3年,冇咩特別野唔好,只係覺得價錢較出面貴

禁止訪問

複式洋房

回覆 SCCCS 的帖子

萬幾蚊= =我join'繆絲'格甩底3百幾脫毛包成個療程.次次去仲好服務.你呢個又貴又唔好

大宅

成個集團Neo Derm 旗下既都係咁既作風ga la

子爵府

引用:Quote:原帖由 SCCCS 於 15-10-07 發表是咁

原帖由 ling142367 於 15-10-08 發表
公平d講,有單有真相!Dermes 咁多生意,又唔似會特別呃你,利申我只是幫襯左3年,冇咩特別野唔好,只係覺 ...
認同有單有真相,我也幫襯2年!!多左新國民講D記

男爵府

引用:Quote:原帖由+ling142367+於+15-10-08+發表

原帖由 Icelee411 於 15-10-09 發表
冇單,唔會太盡信,況且同業競爭太激烈

複式洋房

我join 全手佢都夠膽話唔包手背啦.. 所以我都唔知全手定義係乜啦!

大宅

2018復活節勳章

我唔係新手,亦都join咗d記六年啦。從來見親大家講起佢既野,我都會講或者出面有更好既選擇,真心想你地好,你想幫襯時真係要冷靜諗一諗。由我第一次join到依嫁,除咗第一個sales外,我做三次二次都會唔同人做。如果你做手,腳或者臉,唔同人做應該無影響。但一啲比較私人位置,成日轉人真係好難無hard feeling。除左次次hard sell你,仲要你買完一個sales,下次又轉人再sale。之前幫你爭取到既優惠只適用於收佣既sales,先會*記得*幫你做。仲要主管級會走,新人亦唔會多過一,二年。忘記或技術問題,一年總會有幾次令到book突然消失。我本身都打算新join個part做完唔會再信佢地,拒絕再做水魚幫襯了。

禁止訪問

大宅

以我在Dermes消費嘅經驗..佢地啲單會寫明買咗咩位置..同埋如果有送free part都會寫明喺單度㗎喎..可能你嗰個治療師私底下幫你做..但同你講就話送俾你咁囉..

伯爵府

哇,好驚喎,我都有join全面,不過而家有左就停左無打。其實如果你有留意,每次做完treatment咪要簽單嘅,佢條款改左唔會話你知,博你唔睇照簽

子爵府

減齡達人勳章

引用:Quote:原帖由 ling142367 於 15-10-08 發表

原帖由 Icelee411 於 15-10-09 發表
佢吾係專厄樓主 係用呢個方法厄大部份客
未厄你只係好彩

首頁

尾頁

跳至