美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

回覆:babykaman 的帖子

複式洋房

呢間野真係谷鬼氣,我宜家就係喺tst centre等緊佢個所謂治療師,次次要我等半個鐘又唔同人,比哂payment返去做就當你唔係客咁

rudyjr    發表於 16-4-5 19:35

禁止訪問

男爵府

回覆:我在Dermes受騙的經歷

大宅

回覆:我在Dermes受騙的經歷

其實所謂大公司都係靠呃人揾飯食

禁止訪問

別墅

回覆:SCCCS 的帖子

我都送左白$, 完全無客服可言,毛又打唔晒,人就不停轉,有冇方法可以大家聯合埋一齊去告佢,如果有咁多不滿,就算告佢唔入,做衰佢個招牌都好,唔駛比佢再呃人

男爵府

我都係D記做
原本個治療師一向都有同我FU 冰,同埋我買個時係講會FU+你每間ROOM都有POP CARD 話會FU,而且個治療師好慷慨,打嘅位置都好廣
但呢個治療師RESIGNE左,有新治療師,佢唔FU 冰,狂SELL,只打UN
UNDERARM 粒位
個間房都涼家啦,我穿件D記提供的背心,做完之後係間好涼嘅房度比治療師SELL
我都仲微笑話唔使啦...
心諗想凍死我咩

大宅

原來D咁多負評!剛join 全面先見到呢個post! 亦替樓主感不平,其實我地客點熟得過佢地,有心(emoji),好易中招!唉!我係無啦啦俾佢說到join既,之後冇耐已經覺得唔對路,想取消交易,現正同治療師聯絡,希望有好消息啦,真係好擔心呀!會唔會局住join, burn 埋塊面架?!

子爵府

回覆樓主:

都唔知係咪真係冇做,或者不停將啲人調來調去

民房

民房

咁你有無打去消費者委員會備案及投訴?

複式洋房

別墅

SCCCS 發表於 15-10-7 17:49
是咁的...同朋友一齊join左脫面毛(脫全面),脫左幾次,次次唔同人做(都唔緊要)

自從負責我file果個 ...

唉,我聽我朋友講又係咁,真係估唔到D記會咁樣做到愈黎愈差。

脫毛我分開 3 間做,雖然3間都唔係大集團,不過好彩so far唔hard sell,服務好,質素好好。

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至