自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:雪花秀同后, 邊啲產品好用, 請推介

我用到雪花秀,用唔到后,太潤又吸引唔到

如果你兩個牌子都未用過,真係建議買sample試下先。呢兩隻牌子都唔係平價,唔岩用好浪費(當年我支whoo後最後用來搽腳

大宅

引用:雪花秀同后都可以回程時,過左海關後的+dut

原帖由 yvonneyyli 於 15-10-08 發表
雪花秀同后都可以回程時,過左海關後的 duty free 先買。

試過在明洞樂天買 后 時,排隊45分鐘才買到,且 ...
現在可以樂天網上買,回程係機場拎

大宅

bkskka 發表於 15-10-9 00:12
現在可以樂天網上買,回程係機場拎

我都有在機場見到取貨 counter, 但未試過……
請問是在網上訂時已付錢,定是取貨時俾?謝謝

大宅

引用:雪花秀同后都可以回程時,過左海關後的 dut

原帖由 yvonneyyli 於 15-10-08 發表
雪花秀同后都可以回程時,過左海關後的 duty free 先買。

試過在明洞樂天買 后 時,排隊45分鐘才買到,且 ...
但好似樂天9/F,雪花秀有9折,但諗起超多人就恐怖!

男爵府

后香味太勁

大宅

回覆:yvonneyyli 的帖子

我都未試過(11月先去韓國)但網上樂天有即時回贈會平過樂天買,兩個方法都可以到機場拎

大宅

bkskka 發表於 15-10-9 12:20
我都未試過(11月先去韓國)但網上樂天有即時回贈會平過樂天買,兩個方法都可以到機場拎

...

明白,唔該。enjoy the trip.

子爵府

如果后太香都唔啱我, 我就係唸住係樂天網訂, anyway…thx of all

禁止訪問

男爵府

想問咁卜津率享面霜好唔好用呀?

首頁

尾頁

跳至