興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我貓貓陪伴我已有19年,近來失禁賴尿嘅情況越來越嚴重,而且老了腰骨痛,醫生話可能年紀太大pat pat嘅肌肉鬆了忍不住,現在只可用尿墊同每日洗pat pat,同吃骨藥,我知道佢不會好起來,只有越來越差,好驚佢離開我。

珍珠宮

2018父親節勳章 2018復活節勳章 美好大世界2017勳章

樓主已經好幸福,貓貓陪伴你19年,我囡囡陪左我13年幾就去左彩虹橋玩!
陪佢多啲,錫佢多啲,佢會感覺倒㗎!

複式洋房

回覆:1988cc 的帖子

我會的!我和小朋友都好錫呢位"老人家"
她應該意會到自己有問題,脾氣好差而且常悶悶不樂,心真的好痛。
我會一直陪住佢照顧佢,過一日賺一日!

水晶宮

畀面勳章

引用:我貓貓陪伴我已有19年,近來失禁賴尿嘅情況

原帖由 Myboys 於 15-10-10 發表
我貓貓陪伴我已有19年,近來失禁賴尿嘅情況越來越嚴重,而且老了腰骨痛,醫生話可能年紀太大pat pat嘅肌肉 ...
我家老狗上個月走了仲有分別十三、十二歲老貓兩母子,十X歲史立沙,一屋老貓狗,希望佢哋可以安享晩年!樓主你加油呀!

複式洋房

回覆:701003 的帖子

大家都要加油!

子爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 貓狗褓姆 畀面勳章

加油呀

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

樓主一定照顧得好好,19歲已經好叻叻。

複式洋房

回覆:amychann 的帖子

多謝你!我一定會加陪努力照顧佢到終老。

複式洋房

回覆:貓貓19歲了

年輕時的她,很懷念!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

我貓貓得10個月便走了, 好好珍惜在一起的日子

翡翠宮

19年喎, 你好叻, 佢都好叻!!!

複式洋房

回覆:mini1204 的帖子

多謝你!

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

19歲好叻叻架喇, 樓主加油呀

複式洋房

回覆:angelacch 的帖子

多謝!

男爵府

19歲好叻架喇...除左尿墊,可考慮用寵物尿片/bb用尿片剪窿,加油

男爵府

加油樓主,貓貓也很喜歡你,他也一直在加油

複式洋房

回覆:WINCEKWOK 的帖子

我都有考慮過,但佢去便便仍會去沙盆的,vv就忍唔倒,如果用尿片我驚佢唔慣,到時有片忍著唔去便便仲大鑊。

複式洋房

引用:加油樓主,貓貓也很喜歡你,他也一直在加油

原帖由 時時 於 15-10-15 發表
加油樓主,貓貓也很喜歡你,他也一直在加油
謝謝你!

別墅

認識瑞士牛牛第一回

19歲真係好叻架啦, 而家可以既就係陪佢傾多啲計, 佢可以起你咁有愛既家庭生活咁耐已經好幸福架啦...唔好唔開心, 佢feel到你既負能量佢比你仲難過呀~
加油~~~

首頁

尾頁

跳至