美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無JM用過呢隻牌子,有次去海運大廈派左幾包mask ,覺得唔錯,啱啱幫朋友訂開貨又有discount 就買左呢幾樣,枝serum 搽左兩次,好似有啲吉吉地,唔知會唔會唔啱用呢!枝moisture mask 用完仲覺得好乾,點解會咁!!有無JM用過?

大宅

回覆:CAUDALIE

真係咁唔出名無人用過?

大宅

用過你個支mask,不過不失,暫未打算回購

子爵府

回覆 happy105 的帖子

我鍾意佢枝洗面奶,用完好舒服唔乾!用緊佢支rescue cream 做日霜,好用唔笠!
仲有toner,鍾意佢冇酒精同好香!
仲有支overnight recover oil買左未用!
其他你所講冇試過!不過我幾鍾意呢個牌子!

大宅

引用:用過你個支mask,不過不失,暫未打算回購 +

原帖由 821828 於 15-11-08 發表
用過你個支mask,不過不失,暫未打算回購
咁你用完有無反而好乾既感覺,我用sample 果真覺得幾好架,過幾日再試真啲先

大宅

引用:回覆+happy105+的帖子我鍾意佢枝洗面奶,用

原帖由 Msolivialeung 於 15-11-08 發表
回覆 happy105 的帖子

我鍾意佢枝洗面奶,用完好舒服唔乾!用緊佢支rescue cream 做日霜,好用唔笠!
多謝晒,好在都有正面評價,好驚入錯貨,等等比多少少時間佢先

子爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

洗面幾錢呀?

大宅

引用:洗面幾錢呀?

原帖由 seasonbaby 於 15-11-08 發表
洗面幾錢呀?
我果枝50ml GBP6 八折再85折

大宅

回覆:happy105 的帖子

Toner 幾好。。香味好舒服。。
我都有用呢隻mask。。。雖然未算誇啦啦 。。但都有啲效果 你係咪敷得太耐。。?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

聽用開神仙水嘅朋友講佢支皇后水勁好用,好過神仙水。上次陪佢去sasa買左3支,都幾貴,$39x得100ml

大宅

回覆:happy105 的帖子

用完唔會干,不過對我來講用和不用真是無區別

大宅

好好用!! 我轉晒用佢既野!!!
我用過 葡萄籽保濕系列既精華 + 葡萄蔓極緻完美系列 成個系列 + 洗面奶 + tonner
宜家用緊 粉紅色個白黎蘆醇系列成set
真係超好用 !! 不過我上網買.. 比街平DD
無記錯 粉紅色系列好似係 18xx左右!! 平勁多
200ml 洗面 好似買17x 左右

大宅

引用:好好用!!+我轉晒用佢既野!!!+我用過+葡萄籽

原帖由 szeching1014 於 15-11-09 發表
好好用!! 我轉晒用佢既野!!!
我用過 葡萄籽保濕系列既精華 + 葡萄蔓極緻完美系列 成個系列 + 洗面奶 + to ...
我用左幾日粉紅色果,已經無桔既感覺,下晝去廁所望自己個樣都仲ok,平時我中午去照鏡虎紋已經現晒形⋯聽完你講要繼續用,不過枝mask 就未有時間用第二次

大宅

happy105 發表於 15-11-10 22:20
我用左幾日粉紅色果,已經無桔既感覺,下晝去廁所望自己個樣都仲ok,平時我中午去照鏡虎紋已經現晒形⋯聽完 ...
我都買左用左幾日, 我D皮膚唔係好夾, 有無人有興趣平售, 全部泵出來的好衛生架

大宅

我德國朋友同我講呢個牌子好好用喎,特別係佢個卸𤕸油

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

我用過佢枝葡萄籽toner,成日心思思想回購,我唔急用,等sasa特價

首頁

尾頁

跳至