親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問大家有咩地方或餐廳推介我同仔仔去,thank you sooooooo much

大宅

引用:請問大家有咩地方或餐廳推介我同仔仔去,th

原帖由 1437ritalo 於 15-11-13 發表
請問大家有咩地方或餐廳推介我同仔仔去,thank you sooooooo much
大樹站親子餐廳

複式洋房

回覆:puishan1216 的帖子

好似好難book?

大宅

回覆 1437ritalo 的帖子

要早的book,尤其星期六、日好full....

珍珠宮

1437ritalo 發表於 15-11-13 18:00
我推介南港展覽館既寒舍樂廚, 係自助餐黎既, 推介原因係有個好大既遊樂空間(都好多野玩), D小朋友玩到唔捨得走, 我去食午餐, 11點幾食到2點幾, 但去到2點左右就會有個哥哥黎同D小朋友玩(帶動唱<--台灣名詞, 我唔知香港應該點叫, 大約係聽住音樂玩遊戲, 類似PG咁), 一玩就一個鐘, 玩完全部小朋友都好快訓著!
果度食物我覺得甜品特別好味, 我今年年底再去台灣已BOOK再去多次~
可以叫酒店幫你BOOK, 叫佢地特別註明要近遊戲區既檯(唔知比唔比到, 因為近既多數係大檯)
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

2024年龍年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

引用:Quote:1437ritalo+發表於+15-11-13+18:00+

原帖由 小寶貝兒 於 15-11-17 發表
我推介南港展覽館既寒舍樂廚, 係自助餐黎既, 推介原因係有個好大既遊樂空間(都好多野玩), D小朋友玩到唔捨 ...
呢間係有地方比小朋友玩,但食物選擇唔係咁多,甜品就ok

珍珠宮

Mimmy 發表於 15-11-17 12:54
呢間係有地方比小朋友玩,但食物選擇唔係咁多,甜品就ok
係呀, 不過我見佢唔貴, 我地食自助餐通常都係食冷盤+甜品, 所以我地就好鐘意~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

請問離台北車站遠唔遠?

首頁

尾頁

跳至