嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

堅嬲!!!我一直有用開強生既濕紙巾。今年六月十三日係萬寧買左一袋五包既藍色包裝既強生濕紙巾。用完成塊面眼都腫曬。立刻去睇私家醫生俾醫生睇包濕紙巾。醫生一打開就話有消毒藥水味!!.立即打俾強生通知佢地。佢地話可以幫我換過一包。我話加錢換其他得吾得又話吾得!好啦 換左包後話會send去美國化驗要兩個月後再通知我。但一直無回音。同佢前我都有自已羅出去驗係証明係有酒精。。強生一直無回覆我 。星期一打去問番份報告時佢地話無。我叫佢地send份報告俾我時一直拖拖拉拉。星期二下午時有位廖小姐打俾我叫我羅e-mail 話公司會send份報告俾我。點知就send份垃圾聲明俾我。今日再打上去問就話咩都吾知。問佢地羅強生地址我自已去了解就死都吾俾。好鬼鼠。如果我係要賠賞之前既私家醫生費用一早問你地賠。我只係要一個道歉 。

大宅

回覆:各位媽媽選購強生嬰兒產品要注意

好過份喎,咁既公司要揾傳媒先識驚!!

男爵府

引用:堅嬲!!!我一直有用開強生既濕紙巾。今年

原帖由 mandylg0303 於 15-11-19 發表
堅嬲!!!我一直有用開強生既濕紙巾。今年六月十三日係萬寧買左一袋五包既藍色包裝既強生濕紙巾。用完成塊 ...
係係佢個fb page登post佢地肯定笠晒水 佢地咁既處理手法太過份

大宅

9款BB濕紙巾致敏 
含防腐劑MIT 可致出疹皮膚裂

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20140916/18867865

都係用水同棉花好

男爵府

認識瑞士牛牛第二回

大公司...就係咁...

別墅

通常大公司都會驚公開呢單野,我覺得佢地是但應酬你

複式洋房

畀面勳章

蘋果動見

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

哎呀!我係用呢隻,不過只係出街時抹pat pat用,仲有兩三包新未開添,咁要轉另一牌子至得啦

大宅

我今日仲買左2袋添,見佢寫純水

首頁

尾頁

跳至