•   雷暴警告現正生效 - 資料由天文台提供 27oC 94 %

嬰幼兒產品用家評台
王國商店facebook專頁
王國facebook
義工

搜索
親子王國 首頁 自由報料 英國同香港的時差
go

英國同香港的時差 [複製鏈接]

男爵府

請問英國快/慢香港幾多個鐘呢?

[ 本文章最後由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:45 編輯 ]
王國熱話
濕疹bb 唔食得人奶?
泵媽
餵人奶全泵不埋身可以嗎,求經驗媽媽解...
全人奶B多數幾時出牙仔吖
收藏0 分享0 支持0 反對0 分享

超級版主

馬年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:11 發表
請問美國快/慢香港幾多個鐘呢?
唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

Mm.......我唔知佢係邊一度, 淨係知個area code 係SW14 8DB, 我見佢個地址寫East Sheen.

因為老板叫我set up 個conference call, 所以唔知幾多點call先最好. 麻煩晒妳.

原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

...

男爵府

[ 本文章最後由 irhk 於 08-9-25 19:28 編輯 ]

男爵府

sorry sorry 係英國唔係美國
原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

...

男爵府

英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.

男爵府

唔該晒 .
原文章由 bbrma 於 08-9-12 11:51 發表
英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.
‹ 上一主題|下一主題