用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國商店facebook專頁
王國facebook

自由報料 今日: 52|主題: 188509

go 英國同香港的時差

男爵府

國民生產總值:6521

請問英國快/慢香港幾多個鐘呢?

[ 本文章最後由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:45 編輯 ]

王國熱話
個囝就黎10歲,態度越來越差
不如談談跟囝囡最覺得溫馨嘅時刻
中學好難找補習老師
7歲仔講bra講under笑到咔咔聲,又教又鬧都...

超級版主

國民生產總值:88554

馬年勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

原文章由 雙子媽媽 於 08-9-12 11:11 發表
請問美國快/慢香港幾多個鐘呢?

唵嘛呢叭咪吽
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

男爵府

Mm.......我唔知佢係邊一度, 淨係知個area code 係SW14 8DB, 我見佢個地址寫East Sheen.

因為老板叫我set up 個conference call, 所以唔知幾多點call先最好. 麻煩晒妳.

原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

東岸比香港慢13小時;中央比香港慢14小時;山區比香港慢15小時;太平洋比香港慢16小時;阿拉斯加比香港慢17小時;夏威夷比香港慢18小時

...

男爵府

國民生產總值:6939

[ 本文章最後由 irhk 於 08-9-25 19:28 編輯 ]

男爵府

sorry sorry 係英國唔係美國
原文章由 wong2323 於 08-9-12 11:20 發表

...

男爵府

國民生產總值:5632

英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.

男爵府

唔該晒 .
原文章由 bbrma 於 08-9-12 11:51 發表
英國慢香港8個鐘, 夏令時間慢香港7個鐘.
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎