婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有冇人睇過麥潔慈

有冇人睇過麥潔慈.

大宅

Re: 有冇人睇過麥潔慈

我睇左 many years. 我生兩個babies 都係佢幫我 check up. she is very nice.

複式洋房

我有睇...
我聽日仲搵麥潔慈醫生幫我開刀

大宅

I saw her when I carry my daughter, she is very experience but very expensive, I think she is a bit money minded.

複式洋房

麥潔慈醫生, 我自己就唔會再去幫襯佢啦!

我唔係睇開佢的, 因為我睇開個醫生冇得做結構, 所以我個朋友介紹我去佢度睇結構性超聲波, 我去的時候已經係203日啦,

麥潔慈一黎就講定先, 話未必睇得晒100%, 之後埋位就照得超級唔清楚, 加埋想像力都唔係好知佢講邊個位置, 又冇DVD俾番我, 又話BB心臟睇得唔清楚, 又話BB血管睇得唔清楚, 又睇唔清楚係男定女, 仲冇句說話好聽的, 佢話我BB細左2週而且我肚皮厚所以睇唔清楚, 我見BB係咁動, 我就問佢BB係唔係好活躍呢? 點知佢話: “咁你又唔洗驚BB有過度活躍症”, 真係激死人呀!!!!

我覺得根本就係佢部機器唔得囉, 咁我問佢BB細左會點, 佢只係話所以睇得唔清楚囉, 又唔講係好定唔好, 有咩影響, 令到我同我老公都好擔心, 整個過程都係大概10 – 15分鐘就已經收我HKD1250.00, 仲話如果我地想再照過就去另一個醫生到照仲寫埋介紹信俾我, 另外一個醫生就收HKD1200.00, 我同我老公都覺得佢好求其囉, 如果真係因為我個BB細左2, 佢好應該叫我2週之後再去佢度照啦, 又點會叫我去另一個醫生到照姐, 咁姐係佢部機唔得啦, 另外, 我之前去另外的醫生度照, 人地都冇話過我肚皮厚的, 仲照得好清楚, 我話俾D朋友知, 佢地都話這個醫生唔係幾細心, 佢地去的醫生如果照得唔清楚或者BB唔合作而睇唔到男定女, 會叫個孕婦一小時之後再入去照, 都係收一次錢咋, 我自己就唔會再去幫襯佢啦。
,

首頁

尾頁

跳至