親子旅遊

跳至

首頁
23456...25

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

Doobi 發表於 16-2-27 22:27
我都想要Alvin 資料,謝謝
PM 左了
[img=500,400][/img]

複式洋房

回覆:包車選擇困難証, Louis vs Alvin

我上年暑假都係book Alvin,

大宅

please give me Alvin contact, thx

大宅

回覆:miu~miu 的帖子

舊年用過Alvin,準時

男爵府

yuyu.c 發表於 16-2-26 18:45
司機等我哋食完飯,再載我哋去睇螢火蟲,我哋一車8個人加埋司機一齊坐一隻船睇螢火蟲。

...
Many thanks

大宅

我都想要包車資料

別墅

please give me Alvin contact, thx

大宅

我都想要包車資料 , 麻煩PM , 感激

大宅

我都想要Alvin 資料,謝謝

男爵府

Please give me Alvin information, many thanks!

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

iceice0504 發表於 16-2-28 10:49
舊年用過Alvin,準時

咁就好啦 , 因為我決定左搵佢

珍珠宮

各位JM , 基本上我都PM 左資料比你地, 一共有四個包車, 大家不妨比較下, 又報告下大家的意見, 交流一下, 但係啦, 因為我係公司偷睇 所以個BK 窗口收到好細, 可能有漏, 漏左架就真係唔好意思, 想要資料可以再PM 我

大宅

我都想要2間資料, thanks.

大宅

miu~miu 發表於 16-3-2 12:19
各位JM , 基本上我都PM 左資料比你地, 一共有四個包車, 大家不妨比較下, 又報告下大家的意見, 交流一下, ...
準備包車由 Legoland 去新加坡酒店,中途停牛車水買門票及換錢。請問大家有沒有試過?會另收費嗎?

珍珠宮

tinkerbell2004 發表於 16-3-2 13:18
準備包車由 Legoland 去新加坡酒店,中途停牛車水買門票及換錢。請問大家有沒有試過?會另收費嗎?
...
你可以問下個包車, 可唔可以咁, 我舊年去泰國時就有試過,, 叫包車車我地去唱錢, 可能驚我地唔唱無錢比, 所以無問題

大宅

miu~miu 發表於 16-3-2 12:19
各位JM , 基本上我都PM 左資料比你地, 一共有四個包車, 大家不妨比較下, 又報告下大家的意見, 交流一下, ...
可否俾包車資料我呢? THX
喵~~~~

大宅

想問下食海鮮是魚蝦蟹定其他特別的海鮮?因自己和小朋友不特別喜歡吃海鮮,只包車由legoland去看螢火蟲又可以嗎?

別墅

引用:Quote:yuyu.c 發表於 16-2-25 09:55 螢火蟲

原帖由 sue_ki 於 16-02-25 發表
你好,可否麻煩你PM我司機資料, 我3月22到HOTEL JEN
住兩晚
想22晚去睇螢火蟲及食海鮮
可否pm司機聯絡資料。thx

大宅

其實想請問當地酒店會唔會介紹包車?

大宅

回覆 miu~miu 的帖子

請問可唔可以pm包車資料給我呢? Thanks!

首頁
23456...25

尾頁

跳至