自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

已完成本星期勳章派發 大家請踴躍參與啊

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆:BK高度榮譽 捐血救人「熱血」勳章 第5度登場

我都參加

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

今日見到紅十字會出post要A+, 即去

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

男爵府

回覆樓主:

呢次捐血整瘀哂

外交大使  你好,需出示日期證明啊^^  發表於 16-4-29 12:10

別墅

熱血勳章

回覆樓主:

16-4已捐血

大宅

熱血勳章

回覆樓主:

4月22日剛捐

洋房

熱血勳章

回覆 外交大使 的帖子

3 Apr 2016

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

外交大使 發表於 16-3-30 16:45
呢個並唔係普通勳章,唔係玩遊戲就可以擁有,而係真正有血有肉、有情有義的「熱血」勳章。所有得到「熱血」 ...

參加了

別墅

熱血勳章

回覆:外交大使 的帖子

我2016/2/16 喺中區捐血站捐嫁

外交大使  你好,需出示日期證明啊^^  發表於 16-4-29 14:58

男爵府

熱血勳章

於3月4日捐了450cc

大宅

熱血金章 認識瑞士牛牛第一回

捐血記錄

禁止訪問

最關心BB問題熱投勳章 熱血勳章

民房

我都想捐 👍🏿👍🏿👍🏿

子爵府

熱血勳章 畀面勳章

琴日捐左~~

伯爵府

+3金熱血 畀面勳章 睛靈勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

複式洋房

熱血勳章

回覆樓主:

16-4-2016已捐血

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

已完成本星期勳章派發 大家請踴躍參與啊

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:呢個並唔係普通勳章,唔係玩遊戲就可以擁有

原帖由 外交大使 於 16-03-30 發表
呢個並唔係普通勳章,唔係玩遊戲就可以擁有,而係真正有血有肉、有情有義的「熱血」勳章。所有得到「熱血」 ...
4月13日同friend一齊捐咗!

simple is the best~

琥珀宮

開心吸收勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+外交大使+於+16-03-30+發表呢

原帖由 fattyfat 於 16-04-29 發表
4月13日同friend一齊捐咗!
第二張~

simple is the best~

子爵府

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

今日捐左。

首頁
12345...9

尾頁

跳至