影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

終於有布利消息Update,合作的卡士相當有睇頭啊,有得期待下,雖然動作戲不是我飛佛,我想睇劇多啲

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

Pr0udfish 發表於 18-2-14 18:52
老情人趕得及返嚟過年嗎?

情人節已遠離我N年了,人地唔講開我都唔記得今日係
係囉,上次雲畫的月光,金裕貞同朴寶劍bobo,啲韓網民咪鬧爆話佢細引起不安,但今次呢pair咪仲細,又冇人話喎,真係不能理解韓國網民準則

子爵府

回覆 wyl 的帖子

我覺得南多凜長大了, 會似趙公子style

個kiss, 鏡頭就位好似都得

伯爵府

2018復活節勳章

wyl 發表於 18-2-19 16:52
係囉,上次雲畫的月光,金裕貞同朴寶劍bobo,啲韓網民咪鬧爆話佢細引起不安,但今次呢pair咪仲細,又冇人話 ...

莫非RR無乜人睇,所以無投訴?

伯爵府

Pr0udfish 發表於 18-2-14 17:07
我又覺得幾好睇喎,不過個腦成日响度比較兩版,好鬼煩

Misty 無介紹錯呀 睇咗三集幾, ...

misty 我都開左,女主的氣場利害都不得了,好少韓劇女主咁有霸氣

伯爵府

2018復活節勳章

tra5212 發表於 18-2-19 20:44
misty 我都開左,女主的氣場利害都不得了,好少韓劇女主咁有霸氣

女主演技好厲害,個角色都係,話就話睇中太昱家世背景而嫁,實際上每一步都係自己經營得來。呢套至真正稱得上大女主劇

呢期興英文字 韓劇我追緊M&M,除咗Misty JM仲睇緊邊套呀?

嚟緊有Live 同大叔,仲有套尹相鉉韓惠珍好似好文藝,突然多咗好多劇追

伯爵府

Pr0udfish 發表於 18-2-19 21:49
女主演技好厲害,個角色都係,話就話睇中太昱家世背景而嫁,實際上每一步都係自己經營得來。呢套至真正稱 ...

好耐冇跟播,之前又睇大陸劇,韓劇真係睇得好少,呢個女主好似幾年冇拍劇,明顯今次度身訂造復出劇,仲有池生深情伴襯,睇左5集都好精彩

大宅

Pr0udfish 發表於 18-2-14 17:07
我又覺得幾好睇喎,不過個腦成日响度比較兩版,好鬼煩

Misty 無介紹錯呀 睇咗三集幾, ...

Totally agree! 所以之前秘密森林在外國得獎個原因係沒有了韓劇的不自然,好多時over咗。Misty第一次睇金南珠,真係眼前一亮,但演KL太太的演員也越看越好,大家有冇覺得她的口型有些孔的影子?

伯爵府

2018復活節勳章

luckybaby2003 發表於 18-2-23 19:48
Totally agree! 所以之前秘密森林在外國得獎個原因係沒有了韓劇的不自然,好多時over咗。Misty第一次睇金 ...

係啊,韓劇擅長細膩的情感鋪墊,如果肯再收歛下一啲無謂情節同技巧就好啦,我有時覺得種種刻意係為咗砌夠十六集,Misty 有少少呢個弊病,Mother 也如是

全慧珍同布利一樣係愈睇愈舒服,嚟緊兩人會合作電影逃組 我覺得全慧珍李善均夫婦氣質好夾,都係低調實幹型

大宅

Pr0udfish 發表於 18-2-24 00:42
係啊,韓劇擅長細膩的情感鋪墊,如果肯再收歛下一啲無謂情節同技巧就好啦,我有時覺得種種刻意係為咗砌夠 ...

你說的對。你唔講真係唔知她是李善鈞的太太。好登對。

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

JM 有追緊 Cross嗎?唉,曹在顯。。。依家睇覺得佢好猥瑣

伯爵府

Pr0udfish 發表於 18-2-24 22:48
JM 有追緊 Cross嗎?唉,曹在顯。。。依家睇覺得佢好猥瑣

前幾日爆出黎都知堅,空穴來風……唉!冇諗過佢咁老實

伯爵府

Pr0udfish 發表於 18-2-24 22:48

你估HK又差得去边……女奀星最慘,男星導演夾埋NG,咀多你幾次,你有胆say no? 你明當歌星藝人攞獎点解喊成咁就知

伯爵府

2018復活節勳章

soscho 發表於 18-2-24 23:09
你估HK又差得去边……女奀星最慘,男星導演夾埋NG,咀多你幾次,你有胆say no? 你明當歌星藝人攞獎点解喊 ...

全世界都咁醜陋,都係嗰句,有女不入娛樂圈

我想起布利十多年前套雪人,就係拍呢個咸濕佬

伯爵府

Pr0udfish 發表於 18-2-24 23:16
全世界都咁醜陋,都係嗰句,有女不入娛樂圈

我想起布利十多年前套雪人,就係拍呢個咸濕佬 :ba ...

可能都俾佢抽左唔少

MC1128    發表於 18-2-25 18:05
MC1128    發表於 18-2-25 18:05

伯爵府

2018復活節勳章

睇到好難過, 禽獸不如, 竟然帶個女孩子去旅館強暴!!! 事情屬實的話, 以後都唔再睇佢演出

【女汉子字幕组#新闻#】今日JTBC News连线采访了实名举报#吴达洙#的话剧演员#严志英#~以下是#孙石熙#主播与严志英连线进行采访的视频中字~真心的佩服这位女演员的勇气~在采访过程中她曾数度哽咽~但却坚定了自己的立场和态度~

http://t.cn/REcm4ya?m=4212016707117170&u=3773881860

http://t.cn/REfyqzY?m=4212150081928906&u=3773881860

大宅

回覆樓主

你們現在看緊什麼劇可以推介,我只是看緊金南珠的迷霧,都覺得劇情越嚟越唔合理。而家冇劇喺手,覺得你哋啲推介可以信得過,唔該晒。

伯爵府

luckybaby2003 發表於 18-3-19 11:57
你們現在看緊什麼劇可以推介,我只是看緊金南珠的迷霧,都覺得劇情越嚟越唔合理。而家冇劇喺手,覺得你哋啲 ...

我睇緊misty, cross, 能先接吻嗎,睇左咁多韓劇,套套都有唔合理,而家只是一笑置之

伯爵府

luckybaby2003 發表於 18-3-19 11:57
你們現在看緊什麼劇可以推介,我只是看緊金南珠的迷霧,都覺得劇情越嚟越唔合理。而家冇劇喺手,覺得你哋啲 ...

幾時布利會拍劇呀 ,等到變長頸鹿

大宅

soscho 發表於 18-3-19 13:07
幾時布利會拍劇呀 ,等到變長頸鹿
孔而家好專注在電影,好懷念主君和沒關係!

首頁

尾頁

跳至