自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

brainmum 發表於 16-5-17 16:11
有個 deep web D野 真係好恐怖, 係一班類似食人既神秘組織係外國, 佢老婆見個老公成日上網,以為佢老公 ...

我都唔會,睇得多我怕我會痴埋一份

公爵府

引用:Quote:brainmum 發表於 16-5-17 17:43 係有

原帖由 honeylovepig 於 16-05-17 發表
如果唔係果個人報警, 都唔知仲會有幾多個人比人食左.......又帶出一樣野.....又真係有人願意比人食....自願 ...
依單個人好似唔係deep web問
其實好矛盾 自願被食同食自願被食嘅人
法律上就係犯法 個道德上…我都唔識講了
令我諗起幾個人困在雪山要食人黎生存
又係好難話對定錯

公爵府

skyfree333 發表於 16-5-18 02:19
依單個人好似唔係deep web問
其實好矛盾 自願被食同食自願被食嘅人
法律上就係犯法 個道德上…我都唔識講了 ...
即係甘, d 食人魔會四處找尋"食材",

例如: 一些自殺網站, 一些想自殺既人互相討論點去自殺, 就吸引了另一些獵食者到來找尋獵物, 即使警方每天監控,卻根本無法制止

破案係一個退休老太太, 佢退休後無所事事, 就學上網, 一天看到有女孩子post 想自殺, 佢就勸阻個女孩子唔好, 女孩子被勸導後說還相約了另一個女孩子自殺..........老太太諗住勸阻埋呢一個, 點知呢一個係惡魔化身既麻甩佬, 專門自殺網站來找尋獵物,
美國明尼蘇達州前男護士丁克爾網上教唆網友自殺,

上述圖呢個男人46歲(已婚,育有2名子女),家庭生活看似幸福美滿,但他過去數年來總是上網偽裝成深具同情心的年輕女護士,不但專門指導有自殺傾向的網友如何了結一生,甚至與對方訂定攜手自殺、並透過網路視訊互看經過的自殺契約。當然佢只係係透過網路視訊看對方的自殺過程來滿足佢既變態心理

他沒有親身接觸對方,卻提供方法給有自殺傾向的他們了結生命。

呢個男人曾在網上與100多人聯絡,並鼓吹其中數十人自殺,有明確證據顯示他曾向英國32歲男子德賴伯勒,以及與加拿大18歲少女卡約杰提供自殺方式,令2人分別於2005年與2008年死亡。

只是監禁178天, 卻殺了不少無辜生命

because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的
它不會總是按照你所希望的方式發展

公爵府

教唆別人自殺卻只監禁178天, 退休老太太初初報案時, 警方還不想理

上圖是退休老太太

because you only see what you want to see
事實往往是殘酷的
它不會總是按照你所希望的方式發展

大宅

2018父親節勳章 畀面勳章

真係長知識, 之前未聽過DW。琴日睇完呢個post 就去search..好似仲有"Shadow Web", 比DW更加病態, 更加恐怖。真係唔好入呢啲 websites.

子爵府

miu~miu 發表於 16-5-17 14:35
係, 有D 真係好有根據咁, 好似講藥商果單, 我都好信架, 另外講有神秘組織係美國有個地下基地, 都有哂相, 真 ...
邊度可以睇到?

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

starrainbi 發表於 16-5-18 15:15
真係長知識, 之前未聽過DW。琴日睇完呢個post 就去search..好似仲有"Shadow Web", 比DW更加病態, 更加恐怖 ...

放心, 我地喱D 電腦, 同電腦技術 , 邊樹入得到
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

jiji2 發表於 16-5-18 15:16
邊度可以睇到?
我個時係 big boy club 睇架, 有興趣可上 fb, seach adam mason 都可以搵到

已刪除用户

珍珠宮

fong2005 發表於 16-5-18 16:36
唔係,跟住網上的link,一步步係上到,但就會有機會被人利用。
係? 上到架? 我以為要個好專業架電腦先得

已刪除用户

珍珠宮

fong2005 發表於 16-5-18 16:58
上到,跟住裝軟件,跟住link上,但會俾人hack,用你電腦或ip做壞事,你唔好以為改vpn就得。
...
啊, 喱D 野好危險, 千其咪試

已刪除用户

首頁

尾頁

跳至