親子旅遊

跳至

首頁
12345...11

尾頁

伯爵府

回覆 wmkcnw 的帖子

想問吓妳幾時買同幾錢呀

伯爵府

回覆 sumhappy 的帖子

咁平, 係咪一早買架

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+TMC3012+於+16-05-21+發表冬

原帖由 yuyu.c 於 16-05-21 發表
真係好鬼抵搭。

佢d時間成日變,出發前再睇啦。我都已經見佢改佐兩次時間,所以到時出發前再睇實際 ...
我間唔中都會入去八, 以防有乜樹可以即跟

寶石宮

引用:Quote:TMC3012+發表於+16-5-21+18:59+冬令

原帖由 232 於 16-05-21 發表
下年easter???
我check吾到價嘅
好怪, 公司電腦, 手機網頁版, 屋企電腦 3部機佢show既日子都有啲唔同。 ipad直頭show唔到
公司show得最齊, 星期三五日都show得晒, 但其它就。。。 好彩我要既日子係屋企部腦到show到

大宅

今年新年坐過冇問題,就算遲都係等排隊(look)出去起飛。

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

annsochan 發表於 16-5-21 20:30

想問吓妳幾時買同幾錢呀
我5月中買,已經唔算平,仲要無哂7月來回。上年十月開賣,大人19xx, 小孩7折,比我平一半。不過我check過,包餐包行李包揀位可refund。都平過廉航

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 BK Milk勳章

TMC3012 發表於 16-5-21 20:48
好怪, 公司電腦, 手機網頁版, 屋企電腦 3部機佢show既日子都有啲唔同。 ipad直頭show唔到
公司show ...
要用desktop才最多choice同show最平價錢。我用電話,成日話無航班。

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

TMC3012 發表於 16-5-21 20:48
公司show ...
我一直用 ipad check, check 唔到我要的星期五, 琴日終於見到, 而家仲考慮中

侯爵府

我5月中買,最平大人要3千連稅,小孩7折。但廉航小孩無折,又要俾錢揀位,所以一家大小去,就超抵。

侯爵府

fiontse 發表於 16-5-21 20:52
今年新年坐過冇問題,就算遲都係等排隊(look)出去起飛。
咁就好了,最驚cancel, 因為好難再請假

男爵府

想問下8點幾到東京你地會住係機場酒店先嗎?

侯爵府

hello_mimi 發表於 16-5-26 13:26
我book左一晚機場酒店。因為怕delay。2來機場酒店唔貴,3來方便朝早在機場買哂d 搭車pass。帶住小孩,唔想咁辛苦。

男爵府

wmkcnw 發表於 16-5-26 15:44
我book左一晚機場酒店。因為怕delay。2來機場酒店唔貴,3來方便朝早在機場買哂d 搭車pass。帶住小孩,唔想 ...

我都book左一晚機場酒店打算第2朝出返去,請問落機後機場仲有無野食?

侯爵府

hello_mimi 發表於 16-5-26 23:46
我都book左一晚機場酒店打算第2朝出返去,請問落機後機場仲有無野食?
機場有便利店同小cafe。不過因為飞机餐係同國泰一樣,無打算再食野,返到酒店就沖涼,睡覺。

寶石宮

hello_mimi 發表於 16-5-26 13:26
我hold左成田站既酒店, 因為我會玩近郊+橫濱唔入東京
search過成田站都有啲24小時食店

男爵府

大宅

回覆:坐過埃塞俄比亞航空的朋友,入黎分享下

岩岩搭左ok , 係時間衰地, 雖然遲左飛, 但準時到達既。 其實照出番市區, 第二朝晏d 起身好過啦。 因為d 行李又要搬黎搬去仲煩
番黎都要搭的士回家

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:岩岩搭左ok+,+係時間衰地,+雖然遲左飛,+

原帖由 hokafish 於 16-06-04 發表
岩岩搭左ok , 係時間衰地, 雖然遲左飛, 但準時到達既。 其實照出番市區, 第二朝晏d 起身好過啦。 因為d ...
所以我都揀佐出返新宿,請問你搭咩車出市區?住邊區?因我驚趕唔到nex,所以可能包車出。

大宅

引用:Quote:原帖由+hokafish+於+16-06-04+發表岩

原帖由 yuyu.c 於 16-06-04 發表
所以我都揀佐出返新宿,請問你搭咩車出市區?住邊區?因我驚趕唔到nex,所以可能包車出。

...
我住秋葉原啊 搭京成電車 (平個隻)
拎行李過關都快既。
但你去買定next or 三日鐵路卷。 應該都趕得切
http://www.eki-net.com/pc/jreast-shinkansen-reservation/English/wb/Common/timetable/e_nex_u/07.html
包車要幾錢啊?
你多人可能抵既
我番黎就係東京站搭巴士 我覺得幾方便

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

引用:Quote:原帖由+yuyu.c+於+16-06-04+發表所以

原帖由 hokafish 於 16-06-04 發表
我住秋葉原啊 搭京成電車 (平個隻)
拎行李過關都快既。
但你去買定next or 三日鐵路卷。 應該都趕得切
我2個c9帶2個細路,所以包車,其實唔係平,但費事趕。nex買到來會先抵,但回程我打算搭酒店巴士。咁應該都係包車算。

首頁
12345...11

尾頁

跳至