自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今日響欣澳站, 個大陸後生夫婦, 將個站抱響地下痾尿, 跟住放落bb車, 佢 個仔我諗得2歲, 一路玩下面
地鐵職員叫佢唔可以咁樣痾尿, 個大陸女人是但揾張紙抹幾下就算
正x x

funfun759    發表於 16-5-25 15:23

水晶宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 大廚勳章

回覆樓主:

人地隨便露,你都無計。一陣又話唔包容,歧視…
不知所謂的乙陸!!!

男爵府

chowqv 發表於 16-5-25 02:52
人地隨便露,你都無計。一陣又話唔包容,歧視…

其實當場笑佢等佢覺得醜 有冇用?

男爵府

回覆 apgbs 的帖子

如果佢地知醜, 就唔會咁做啦

男爵府

回覆:希望 香港既主題樂園 ,遊樂場所 可以禁止穿開浪褲既人進入

c都可以係大街痾,邊會知醜

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

侯爵府

回覆:希望 香港既主題樂園 ,遊樂場所 可以禁止穿開浪褲既人進入

我試過喺迪迪尼見到個b仔只穿背心底衫,下身乜都冇穿,喺地下一路爬一路痾定唔知係瀨,完事又繼續爬,真心覺得衰過狗

珍珠宮

我係尖沙咀見過一個 b6 小朋友.. 大約 2-3 歲...
佢個條褲係何B仔位置直情有個大 lone..
成個何B仔係外露既...
呢 d 係咪就係開浪褲?
點解可以比小朋友著 d 咁既褲出街....

子爵府

chungchungbaby 發表於 16-5-25 02:29
今日響欣澳站, 個大陸後生夫婦, 將個站抱響地下痾尿, 跟住放落bb車, 佢 個仔我諗得2歲, 一路玩下面
地 ...

有次係尖東麥當當對開路面,一對後生着得好體面的大陸客,就咁抬起丫開個女對住小樹哞痾屎尿,人人望晒女孩私處!個細路有2~3yrs根本周圍望,父母就殊殊殊,我勸佢地去附近公廁,佢話太侷促個女唔習慣冇野望 ,最後有制服人員走來警告佢地要罰千五,叫佢地用尿片。

欣澳職員應該開告票俾佢地咯!

寶石宮

引用:今日響欣澳站, 個大陸後生夫婦, 將個站抱

原帖由 chungchungbaby 於 16-05-25 發表
地 ...
玩jj?

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:chungchungbaby 發表於 16-5-25 02:2

原帖由 dazzlelulu 於 16-05-25 發表
有次係尖東麥當當對開路面,一對後生着得好體面的大陸客,就咁抬起丫開個女對住小樹哞痾屎尿,人人望晒女 ...
你見識少!有D狗,拖住唔識疴屎尿,要放任地大小便才可排泄順暢!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

701003 發表於 16-5-25 08:46
你見識少!有D狗,拖住唔識疴屎尿,要放任地大小便才可排泄順暢!

人狗一樣,其實都應該同垃圾蟲一樣處理。
包容只會達到縱容效果。香港變成大陸鄉下一樣水平,誰還來旅遊?

珍珠宮

回覆樓主:

Agree,應該罰佢哋洗一日街

侯爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢地大陸興, 以為人地國家/城市都可以咁, 真攞命....

伯爵府

熱血勳章

sfuhsg 發表於 16-5-25 08:14
我試過喺迪迪尼見到個b仔只穿背心底衫,下身乜都冇穿,喺地下一路爬一路痾定唔知係瀨,完事又繼續爬,真心 ...

以前番工,焗住見唔少
一對佢地嚟講,方便!
連片片都節省埋

子爵府

尋日三點左右九龍塘上車,見職員用一塊布舖住地下,唔比人行近,肯定唔係C就係尿,更肯定係pkb6所為!

禁止訪問

男爵府

dazzlelulu 發表於 16-5-25 08:40
有次係尖東麥當當對開路面,一對後生着得好體面的大陸客,就咁抬起丫開個女對住小樹哞痾屎尿,人人望晒女 ...

佢話太侷促個女唔習慣冇野望 〈- 衰d講句,佢地真係當個囡係狗仔咁養邊有人去大小便都要有野望架,佢地既思維真係異於常人

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至