懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚去完MamiBuy嘅講座,內容唔錯,都學到嘢, 去過咁多次talk ,啲贈品最豐富係今次 (係,我認我係好C9 hahaha)

大宅

真係好多喎

大宅

Fluffy1010 發表於 16-5-27 09:49
尋晚去完MamiBuy嘅講座,內容唔錯,都學到嘢, 去過咁多次talk ,啲贈品最豐富係今次 (係,我認我係好C9 haha ...

請問點報名?我去佢網站搵唔到講座資料嘅

別墅

blueaqua 發表於 16-5-27 11:39
請問點報名?我去佢網站搵唔到講座資料嘅

你試吓上佢哋個fb page睇吓,我之前係朋友send俾我叫我登記的

大宅

Fluffy1010 發表於 16-5-27 12:15
你試吓上佢哋個fb page睇吓,我之前係朋友send俾我叫我登記的

Thanks

大宅

Fluffy1010 發表於 16-5-27 12:15

Thanks

伯爵府

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 KMALL特別版勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

Fluffy1010 發表於 16-5-27 09:49
尋晚去完MamiBuy嘅講座,內容唔錯,都學到嘢, 去過咁多次talk ,啲贈品最豐富係今次 (係,我認我係好C9 haha ...

請問最下個兩樣(bb衫及飲品)都係禮物之一,free?如是我正,因我都係c9

別墅

kiki6279 發表於 16-5-29 10:48
請問最下個兩樣(bb衫及飲品)都係禮物之一,free?如是我正,因我都係c9

無錯,可以唔揀衫仔,揀哥爾夫球玩具的,但我個女得4個月大,玩唔到

伯爵府

MommyPanel勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 KMALL特別版勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

Fluffy1010 發表於 16-5-29 12:49
無錯,可以唔揀衫仔,揀哥爾夫球玩具的,但我個女得4個月大,玩唔到

嘩,真係好正,謝謝分享(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

首頁

尾頁

跳至