二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 musicsheep 於 09-3-10 22:23 發表
不是書....而是vcd....
不過個mama終於pm返我啦~~~
話佢入院生bb哦....
明天會寄返俾我....
希望是真的啦.....
因為都攪了成...半個月時間哦.....
唉~~~

me TOO
我都係3月2日入左$33比佢
3月10日佢pm返我啦
明天會寄返俾我....
結果今日14号,但重未有?????

男爵府

攪了成半個月時間~~~
終於收到盒cd啦~~
不過他是叫人送來我家樓下
而不是寄來的~~
而我給他的10郵費~~
我問送來的人又說沒有哦~~~
這樣我是否應該追返$10?
定當$10買盒cd罷了~~~~

原帖由 soling28 於 09-3-15 22:17 發表

me TOO
我都係3月2日入左$33比佢
3月10日佢pm返我啦
明天會寄返俾我....
結果今日14号,但重未有?????

大宅

是今天收到嗎???但我未有回音
佢琴日有上過BK

... [/quote]

男爵府

是16/3下午突然有人按鐘話送野來的
我見果個人手上仲有一份好大份的野的哦
希望是你要的東西啦
可以佢是羅去寄~~
不過真的不知道~~~~

原帖由 soling28 於 09-3-16 17:11 發表
是今天收到嗎???但我未有回音
佢琴日有上過BK

...
[/quote]

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

請問有沒有媽媽在3月15日-3月19日期間,入過120元給這位bk會員呢?
siumimi416

他出售3張惠康現金劵,共120元...我入了數給他,他回覆說巳在3月16日下午寄出現金劵,,,但我至今仍未收到...

在現階段,我只是想搞清楚:
1)如果沒有其他媽媽入了數給他...我便會假設只是我入了數,但因為寄失了,所以才沒有收到...我才問他會如何善後...

2)如有其他媽媽入了數給他,則我們也受騙....再商量如何解決...

我只是想弄清楚,謝謝各位幫忙

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

各位媽媽:
今日我也跟兩三個媽媽通了電話,現想告訴大家,我巳收到此賣家過番120元比我,你地也可以check下數啦...
該賣家解釋是朋友沒有寄出現金劵,現金劵有些是屬於她的朋友,但佢個朋友沒有寄出有關的現金劵給我們...
但我們數位媽媽在相同日子都收到此賣家的pm,說現金劵巳在3月16日下午寄出...因此才起疑心...因為無理由個個都收唔到...
但現在賣家巳退錢了,我也不希望再怎樣追究,但也想跟各位分享今次的經歷...
最後,謝謝留過電話給我的媽媽,全靠你們對我的信任,我才可提供足份的理由要求賣家退錢給我...

男爵府

徵求 物品 俾人"小"

"尋求正義朋友" 本人徵求物品,但得到以下的回應,請大家評下理,徵求物品,本來就係你情我願,冇任何強迫,但我被這位媽媽"小"到....在這我請大家評下理,唔該晒.

(以下係我徵求的主題)_2009.3.21 20:08

• 徵求有冇好心媽媽唔用送出雙頭煤氣爐一個,同雙門雪櫃 要7-8成新 只在天水圍,元朗,屯門交收 有的話請pm我,萬分多謝!

(以下係個位媽媽的回應)_2009.3.21 23:08
妳有無病呀,叫人送出咁貴野,重要7-8成新,重要幫妳搬埋去天水圍交收,妳係咪上腦呀....

(以下係我回覆這位媽媽)_2009.3.22 09:15
apple1111 PM 了我以下內容:
---------------------------
你係唔係先有病呀,我係話要係天水圍交收,冇話叫搬埋去天水圍交收,你個咁人個腦同隻眼有問題,D咁貴野,D好心人有唔要就會送出來幫有需要的人,你有冇心又唔係幫人,唔該你有病就去睇下DOCTOR啦!!!
--------------------------

這是那位媽媽有以下回應:_2009.3.24 15:17
-----------------------
妳自己睇下其他人點樣話妳呀,低B無能蠢頓兒,話要係天水圍交收,如果送出果位唔係住天水圍,係唔係要搬埋去天水圍俾妳呀,低B無能蠢頓兒!!重有呀,叫人送野重要7-8成新,重要搬埋去天水圍,妳有無大牌D呀,我有都寧願俾乞丐都唔會送俾妳呢D超低能白痴低B....

"請大家評下理,我冇要求,要送出者要將物品送到我面前,我只希望有附近居住的媽媽可送出,我冇強迫,只係一位徵求者,但這位奇怪的媽媽駡到我..... 請大家評個理.唔該晒!!

大宅

徵求都俾*小*唔係呀?送就送唔送就算啦.或者人地有需要呢!無心幫人都唔好*小*人.人人都有其他需要

翡翠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 apple1111 於 09-3-24 17:02 發表
"尋求正義朋友" 本人徵求物品,但得到以下的回應,請大家評下理,徵求物品,本來就係你情我願,冇任何強迫,但我被這位媽媽"小"到....在這我請大家評下理,唔該晒.

[* ...

真係咩人都有...唔好話徵求呀...我送野出黎都會比人話扮好心..仲要問我博咩呀? 我自己都好想知道博D咩咯...
若問今世所遇, 皆是前世的緣。 今生寬以待人, 來世皆是善緣。

男爵府

原帖由 家家公主 於 09-3-24 23:16 發表

真係咩人都有...唔好話徵求呀...我送野出黎都會比人話扮好心..仲要問我博咩呀? 我自己都好想知道博D咩咯...

so咩人都有,唔可以求人幫自己,去幫人又被人駡...算啦!!!唔好唔開心啦!

男爵府

我認同你的講法~~~!!!
唔送未算...唔好咁無口德....
可能真的有近他家附近的mama
又可以送出合他用的物件呢.....
人人也有他自己的需要.....

原帖由 峰峰mama 於 09-3-24 22:02 發表
徵求都俾*小*唔係呀?送就送唔送就算啦.或者人地有需要呢!無心幫人都唔好*小*人.人人都有其他需要

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

請不要同嵐嵐天使換嘢!{她十分不老實,印花吴齊又同人換嘢!叫她寄番來,一個月都寄不到來。為左小小印花做的騙人的事}

禁止發言

別墅

del

男爵府

畀面勳章

原帖由 apple1111 於 09-3-24 17:02 發表

[* ...

講啲野又真係過份左啲

別墅

Dear candycow: 見你有400g900g恩美力出售,實在覺得有點奇怪!!!我沒有惡意的,我亦相信你應該不會存心欺騙我,可能你不見了我的電話、地址和PM,又或是你有你的原因……..
我之前寄了張雅培恩美力900g萬寧收據給你,你話替我換領買一送一,另外你的400g就等埋你收到雅培寄回的900g劵才再與你一同交收。後來你話收到雅培寄回的奶粉劵了,當我想約你可在你家附近交收時,你話已經寄了給我!!!但我一直都沒有收到……

但見你現在竟然有400g900g恩美力出售,實在覺得有點奇怪。我懷疑是否自己已經被騙?又或是大家有什麼誤會?我重申我沒有惡意的,我只是想討回我的奶粉,如你見字請回覆我再約出來交收啦!

大宅

小心 joanne_rain 收咗錢,又無寄貨!

小心 joanne_rain 賣環保袋, 收咗錢,又無寄貨! 等足14天音訊全無, 在網頁留言詢問又心虛玩Delete, 等人唔知佢D野. 又列我黑名單. 幾十元都呃, 真係唔係做生意, 現在玩緊失宗唔覆添...................
<<小心此人 jonne_rain>>
在BK買野四年多都未遇過 騙子 !!

http://hk.myblog.yahoo.com/mailboxwedding

別墅

candycow
點解你唔回覆???

原帖由 billechai 於 09-4-1 15:02 發表
Dear candycow: 見你有400g及900g恩美力出售,實在覺得有點奇怪!!!我沒有惡意的,我亦相信你應該不會存心欺騙我,可能你不見了我的電話、地址和PM,又或是你有你的原因……..
我之前寄了張雅培恩美力900g萬寧收據給你,你話替 ...

禁止訪問

複式洋房

以下有關我們Wedding MOMents回應:

以下有關我們Wedding MOMents 回應:
http://hk.myblog.yahoo.com/mailboxwedding/article?mid=674

原帖由 himmom 於 09-4-1 22:00 發表

小心 joanne_rain 賣環保袋, 收咗錢,又無寄貨! 等足14天音訊全無, 在網頁留言詢問又心虛玩Delete, 等人唔知佢D野. 又列我黑名單. 幾十元都呃, 真係唔係做生意, 現在玩緊失 ...

首頁

尾頁

跳至