親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我見團購,好唔好玩?跳但床是否任玩?是否有PLAYHOUSE?

大宅

去完話妳知

大宅

陪月勳章

那個团契?有冇link 呢?

大宅

陪月勳章

回覆 hoping_c 的帖子

那個团契?有冇link 呢?

公爵府

2024年龍年勳章

hoping_c 發表於 16-6-11 17:30
我見團購,好唔好玩?跳但床是否任玩?是否有PLAYHOUSE?
我見yahoo 團購有做呀!!!

大宅

陪月勳章

見到yahoo团購呀,BBQ歺額外order飲品、飯、公仔麵貴唔貴呢?

大宅

我都見呀,唔知好唔好玩呢?

男爵府

得返平日,所以冇買

大宅

回覆:顯達鄉村俱樂部

有冇去完呢次團購的可分享下?我見佢地fb得幾張相

大宅

星期一、二去完,講下個過程,因我之前Plan d 家庭活動都會上bk取下經,所以都希望能提供d資料俾有需要既人。
我6月20日就打左電話Book 7月4日房,仲問左可否加床,職員話要視乎當天情況而定,未必加到,我話oK冇問題。
之後到了7月4日下午,我一家四口(两大两小)四時上了接駁巴士,因一直冇人打來同我Confirm,所以我打過去,對方說找不到我訂房的资料,我心諗咪玩啦,我怕冇房提早咁多book,依家带晒野上埋車,你千祈咪話冇得去呀。

大宅

職員話盡量幫我安排,結果我們去到就係大堂等,我俾埋之前的電話記錄佢睇證明真係有打過來。等到五點多終於有房,並安排人加床。
但房點去,晚餐係邊度食全都要我開口問,職員完全不會主動講。
上到房,有個阿叔同我地講話為幫我地加床,他其它事都未得閒做。
我有d O咀,這是你同事失職造成,又唔係我地既錯,你同我呻都冇用架。
房間舊但乾淨企理,問題係新加既床無論床單同枕套都有血漬!

大宅

跟住致電接待處揾人來换床單枕,個亚姐話整損手指冇留意,所以high左d血漬。
但换完當晚都係冇用到張床,因我仔一挨係張床度,張床就歪左,我地覺得唔安全。
晚餐BBQ比預期好,份量足,質素不錯,有專人開爐,很方便,地方亦乾淨,食完欣賞下夜景也不錯。
彈床跳左一陣,但入面有很多沙,應該冇限時。有個帳篷,但我仔女冇興趣所以冇用到。

大宅

第二天都係要自己打去問幾點係邊度食早餐。
話早餐七點開始至十時,於是我地八點去到。
只有一個職員係度,見到我地極愕然,
我話買既package有包早餐,佢問有冇早餐券,
我話冇人講話要有,亦冇人俾過我地。
於是一番電話溝通後終於可以落order啦。
只係四個简单早餐個職員都落錯一個,
上餐之後要更换😒

大宅

食完休息一陣去游水。原來團購只包一節游水時段,一係第1日下午,一係第2日上午。游左半小時話有雷暴警告,雖然仍是晴天,但我地都冇游啦,回房收拾,12點check out。
這次經歷不算很愉快,希望大家比我幸運。
若大家去的話記得Book完要主動並提早confirm,另外要樣樣主動問定先咁會好d。

子爵府

好媽媽勳章

引用:食完休息一陣去游水。原來團購只包一節游水

原帖由 anw620 於 16-07-08 發表
食完休息一陣去游水。原來團購只包一節游水時段,一係第1日下午,一係第2日上午。游左半小時話有雷暴警告, ...
前曰佢地有打電話黎confirm個booking,同埋問要一張大床定分開2張床。不過多謝你的分享,希望當日順利

大宅

咁可能我地只係特殊個案,又或者當日我打去BooK房個職員没即時mark低,遺漏左啩。祝你地玩得開心。

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

請問其他JM去完有咩睇法?
另外係咪畀咗$200入會?
花花真美好!

男爵府

陪月勳章

我都想試下, 不過想一下, 就full 了

大宅

anw620 發表於 16-7-8 15:51
食完休息一陣去游水。原來團購只包一節游水時段,一係第1日下午,一係第2日上午。游左半小時話有雷暴警告, ...
想問下我女得6個月, 係咪如果瞓一晚唔係咁適合呢? 因我怕房間唔乾淨

男爵府

anw620 發表於 16-7-8 14:32
星期一、二去完,講下個過程,因我之前Plan d 家庭活動都會上bk取下經,所以都希望能提供d資料俾有需要既 ...
很多年前這個是會員制會所, 每月要交會費而且不招待非會員, 在那個年代我覺得算高級, 消費比較高服務還不錯的. 想不到現在變成這樣! 可惜.

首頁

尾頁

跳至