跳至

首頁

尾頁

大宅

I'm interested too!! Can someone pm me details ?

Thanks!!

民房

回覆 williamo 的帖子

我同我老公都想試下呀, 你搵邊間agent呀? 方便PM我嗎? Thanks :)

大宅

奇實你地 google EB3 頭個頁D agent 已經係最熱門個D 幫到你申請 eb3 visa。 佢地有搞講坐。 去聽下便清楚曬。

D 工種通常都係低下工。 清潔。快餐店等。

睇你接唔接受到。

複式洋房

回覆樓主:

請問有朋友land 左嗎?
或者分享一下現在 係 LC, 140, 260 邊個階段,等左幾耐等等。

大宅

正在睇資料打算申請eb3,有咩地方要注意及選擇那個州好?,謝謝

男爵府

我都想知,可以分享一下嗎?

大宅

大家好, 我朋友個姪女剛剛經香港某Agent申請EB-3 Visa, 淨係知道要分幾期付錢, 總共要50萬港幣, 我朋友覺得奇怪驚佢細路女比人呃所以黎問我意見, 我因為冇朋友申請過呢種Visa唔太了解, 想請問50萬係咪正常價錢?其實申請呢個Visa有咩要注意和風險?Thanks!

複式洋房

williamo 發表於 16-12-15 11:13
我join左了, 希望成功=)

I have interest too, can I join me to discuss together? or PM? Thanks.

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

請各位會員留意:版規禁止不停在版面留下私人傳訊(PM)、電郵索取或提供資料的沒有可讀性的內容 。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

大宅

育兒性格勳章 BK Milk勳章

williamo 發表於 16-12-15 11:13
我join左了, 希望成功=)

你join左邊間?可以分享下嗎?我都考慮中,謝謝

別墅

我都想知多D eb-3 資料呀
Pls pm me

民房

我都有興趣,可唔可以加我一起傾呀?thx🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

男爵府

參加左一段時間。。個進度還可以呀。。

洋房

我都想報 想知多D 有無人可以分享下

別墅

回覆樓主:

別墅

pollybell 發表於 16-7-19 15:28
需時幾耐。

大宅

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

禁止開立/邀請/徵求加入任何通訊群組,請參閱媽媽會置頂通告
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

複式洋房

各位媽媽, 係咪都係諗住為咗仔女將來, 自己一個出國辛勞一年攞綠咭? 我都想join, 其實係咪去嚟去向都係嗰幾個州? 辛苦工唔怕, 最緊要有照應同安全.

民房

回覆 benben23 的帖子

Dear Ben.
Hope this message finds u well. Dont know if you are still active on this forum/ willing to share.
Can I know more about your process of eb3 program? I would like to ask for more details and your exp. before I apply.
I aim to apply by end of Aug. Many thanks.
Please feel free to comment on my page and I can provide you my contact details.
BR, CKY

首頁

尾頁

跳至