興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-7-26 15:35
回覆 cy101 的帖子

佢真係對天發誓係傾得埋嘅朋友, 知己都唔算.
如果係咁, 試下包容下, 男女都可有異性朋友, 俾多小小空間大家; 況且萬一有咩事, 你話你係偏向留低!

珍珠宮

回覆 yueching 的帖子

唔難聽. 多謝你.我唔係探口風. 佢答我個whatsapp. 我直情話佢知嗰個係我嚟, 唔係個女人.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

子爵府

畀面勳章

未算係背叛,佢地都未開始............

水晶宮

引用:回覆+skyfree333+的帖子我一把年紀,+加上個

原帖由 worthy 於 16-07-26 發表
回覆 skyfree333 的帖子

我一把年紀, 加上個人怕孤獨. 比較偏向留低.但個心真係好痛.
C6話佢本來已放低, 但因我太煩, 佢覺得不被信任, 又加上有點鬥氣, 先再揾返個女人傾計

藉口!

咁你應該仲有原因出去玩,比綠帽你C6戴啦,睇下佢接唔接受呢個原因

珍珠宮

回覆 nainaitze 的帖子

多謝
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

翡翠宮

你又驚孤獨終老所以要留低
但係又無辦法令你老公配合令你安心又放心.

死局黎架喎
你老公既態度唔會改
你日提夜提再不停去試探求証; 結果都係只得你一個辛苦
不過你又點都唔會走

咪即係無限loop玩自己囉.

係咪出左事先黎喊? 你出事前出事後都無好日子過; 有咩分別?

子爵府

妳係最傻既傻豬。如果妳根本放唔低妳老公,妳就唔應該試佢,唔應該去搵個真相,知道佢係咁既人。一個會背住妳同其他女人發展既人。如果係在乎老婆感受,就唔會同其他女人聯絡,特別係老婆好反感既情況下。

呢件事裡面,妳都做得好錯。既然佢已經依妳要求同個女人講咗自己已婚,唔方便再what's app, 妳就唔應該之後仲要畀面色佢睇,畀說話佢聽,妳咁做大錯特錯,非常愚蠢。妳以為咁係畀顏色佢睇?佢只會反感,話唔定討厭妳。妳再唔小心處理妳既婚姻,遲早會離婚。

既然妳覺得自己唔可以冇咗佢,就唔好再試佢,唔好再check佢,因為佢冇諗住同妳離婚,妳攪咁多嘢出嚟,想唔離都難。

女人蠢蠢地反而好,唔知咁多就冇事,妳衰在蠢又蠢唔晒,發現咗佢同第二個女人有私語,但妳又唔得聰明去處理好佢,採取最差既方法。

如果妳真係眼裡容不下沙子,唔可以被騙,唔可以做駝鳥唔試佢唔check佢,妳不如離婚。

如果妳要同佢一齊走下去,妳要學識唔好再亂諗,唔好懷疑佢,全心全意愛佢更多,對佢加倍好。

女人要留一個男人,係要用愛去留佢,唔係威脅佢,奚落佢,黑面對佢。另一方面,個男人係咪值得妳去挽留,妳比任何人應該更清楚。

bebe12hk    發表於 16-8-6 17:20
ko2tang    發表於 16-7-31 10:49
angelacch    發表於 16-7-27 15:09
天使麵    發表於 16-7-27 04:19
sarahyukhob    發表於 16-7-27 00:50
kakajune    發表於 16-7-26 20:12
fatpanda    發表於 16-7-26 17:57

禁止訪問

大宅

其實你用得太空卡試佢就要諗埋後果

珍珠宮

好媽媽勳章 大廚勳章

worthy 發表於 16-7-26 15:05

我一把年紀, 加上個人怕孤獨. 比較偏向留低.但個心真係好痛.
如果你偏向選擇留底,就當乜事都冇發生,重新好好地建立大家既關係同信任.........
如果你諗諗下又唔憤氣,一時意氣又踢爆私下試探你老公............走果個可能會係佢.....

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

worthy 發表於 16-7-26 15:40

唔難聽. 多謝你.我唔係探口風. 佢答我個whatsapp. 我直情話佢知嗰個係我嚟, 唔係個 ...
咁樣好似好hurt 佢, 唔信佢咁(唔係幫佢呀), 離不開, 就要學下放開d!! 咪辛苦雙方!

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆:再一次背叛 ~~ 求意見

公爵府

引用:回覆 skyfree333 的帖子我一把年紀, 加上個

原帖由 worthy 於 16-07-26 發表

老土咁講勉強真係生幸福
依個世界唔會無左邊個會死
你話你年記大,不如你咁諗人生得一次
開心又係咁過咁開心又係咁過
點解唔開心咁過?
自己一個唔一定會唔開心架喎
人生唔係只係得老公/愛情依一part
佢只係其中一部分

子爵府

唔難聽. 多謝你.我唔係探口風. 佢答我個whatsapp. 我直情話佢知嗰個係我嚟, 唔係個 ...

妳比妳老公知妳咁試佢?
希望唔係。如果係真,妳真係愚不可及,進一步摧毀兩夫婦間嘅信任。

佢會覺得妳係一個不擇手段去試佢,管佢,控制佢嘅女人,唔尊重佢,令佢自尊蕩然無存。

我希望妳冇咁做。

happykk    發表於 16-7-29 23:19

侯爵府

你放唔低先至係問題死結.....男人好怕這種死咬唔放的女人

子爵府

YingYing05 發表於 16-7-26 15:52
你放唔低先至係問題死結.....男人好怕這種死咬唔放的女人

我係女人睇到都頂唔順。

Superman-GF    發表於 16-7-27 02:37
gloriatutor    發表於 16-7-26 16:30
mini1204    發表於 16-7-26 16:10
藍莓莓315    發表於 16-7-26 16:02

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

最後一層皮都撕開

你若盛開, 蝴蝶便來!

公爵府

虎到金來勳章

離開啦仲想咁多, 否則有排你受

子爵府

超級特務 發表於 16-7-26 15:54
最後一層皮都撕開

太血淋淋,預咗咁做冇彎轉啦。去到咁盡。

子爵府

畀面勳章

我係可以去到好盡次次都無彎轉的人,我預咗會分手,雖然會好hurt,但我忍唔到。你唔想行分手呢步就唔好用我呢套.............

首頁

尾頁

跳至