想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

睇完你既分享真係好替你開心, 仲有兩日輪到我放胎了, 真係有點緊張, 因為我放鮮胎, 而家仲培育緊,成日好驚去到後日會無得放, 放後又要諗下點樣去放鬆自己, 真係好想啲時間過得快啲, 直接跳去bb出世那天, 哈哈

大宅

Joycelau123 發表於 16-8-10 17:32
20/8 (放胎後第13日) 星期四  今日又冇左怨怨下既感覺, 分泌都冇, 白雪雪, 雖然仲未黎, 但我知唔代表我有 ...

好詳細既紀錄!!
祝bb快高長大,身體健康!

別墅

回覆 Joycelau123 的帖子

恭喜樓主
想問下抽完後,有無睇中醫調理下先放胎?

別墅

C_line_pi 發表於 17-10-16 18:19

恭喜樓主

冇睇中醫呀,一開始時,醫生已講明唔好食中藥

大宅

Joycelau123 發表於 16-8-10 17:32
20/8 (放胎後第13日) 星期四  今日又冇左怨怨下既感覺, 分泌都冇, 白雪雪, 雖然仲未黎, 但我知唔代表我有 ...

我試了兩次都未成功,但內容一樣身同感受……覺得你寫得好正呀! 我都唔知我bingo時反應會係點。

洋房

睇完你咁詳細的報導真係感動到喊左出黎
真係同路人先明白
恭喜曬你

我今日先至係放胎後 Day 7 同樣乜感覺都冇
希望可以好似你咁 最於達到願望

不過,衣家d時間過得好慢。。。

大宅

樓主, 你當時放DAY 幾胎AR ??

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

祝bb快高長大,身體健康

首頁

尾頁

跳至