影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 17-6-28 16:17
開船花絮出來喇

睇左, 覺得做到好專業咁。專業得來又好似玩咁。
[

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

今天6/29晚上8:40池演員會在V-Live咖啡店直播-奇怪的現場 池昌旭突襲智旭

http://m.vlive.tv/video/34229

珍珠宮

今晚劇照, 奉熙抱埋佢隻兔兔走

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 17-6-29 15:11
今晚劇照, 奉熙抱堆佢隻兔兔走
做咩分左手呀?

珍珠宮

一共有10首 OST, 昨晚出咗第9首 "Silly Love" 即第10首係小池唱

『除了8首预计会再加2首歌,那两首歌中一首是池昌旭演唱』

珍珠宮

Pollyowen 發表於 17-6-29 15:21
做咩分左手呀?
昨晚未睇? 奉熙知道了佢阿爸同智旭父母死有關

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 17-6-29 15:24
昨晚未睇? 奉熙知道了佢阿爸同智旭父母死有關
未睇呀, 女主內疚自己走?

瑪瑙宮

Heymanma 發表於 17-6-29 15:21
一共有10首 OST, 昨晚出咗第9首 "Silly Love" 即第10首係小池唱

『除了8首预计会再加2首歌,那 ...
小池有分唱, 咁要留意下, 唔知第幾集會出呢?

珍珠宮

Pollyowen 發表於 17-6-29 15:27
未睇呀, 女主內疚自己走?
剩係影到奉熙話要分手就定格, 今晚先會交代

珍珠宮

Pollyowen 發表於 17-6-29 15:29
小池有分唱, 咁要留意下, 唔知第幾集會出呢?
未知啊

珍珠宮

又有好歡樂嘅花絮

【Pinky中字】製作by盡力聽了的依萍&方瑜
《奇怪的搭檔》製作花絮15
『撒嬌定式 親愛的』NO BGM 花絮

http://www.miaopai.com/show/~WKDEuFLTn2PHR7J0UYE0-jvAw1-aogk.htm

珍珠宮

【池昌旭ins相關】翻譯by依萍
#努力# #拍攝# 終於今天要放送了!#奇怪的搭檔
是怎樣的角色呢...噓! #本放死守# #盧智旭哥啊# #殷奉熙姐姐# #房係長大人#
出演中總是照顧藝俊(音)非常感謝

珍珠宮

小池更新INS

V-app live啊

珍珠宮

http://m.miaopai.com/show/channe ... ykod-XWgROq7rhED~Bv

珍珠宮

池昌旭 相關人更新ins:

“從早到晚的24miracle 化妝品拍攝 辛苦了 "

珍珠宮

池昌旭:管理身材?因為飾演律師,不像努力運動

http://www.xingshu.com/news/95589.html

池昌旭談到了管理身材。

今日(29日),演員池昌旭通過自己的VApp頻道進行了直播,與粉絲們進行了交流。正好今日也是他主演的電視劇《奇怪的搭檔》播出的日子,因此在播出之前,他回答了粉絲們好奇的問題。

當天,一位粉絲問道:"最近也在管理身材嗎?"池昌旭回答道:"最近我在電視劇中不是飾演律師嘛,所以實話說我覺得'因為是律師,所以身材不好也沒關係'。 "

之後,他還表示:"在上一部作品中,我的身材一定要好,所以我努力進行了管理。","這次說實話,我短時間並不想要努力運動。"引發了爆笑。

珍珠宮

韓網對小池的演技讚賞

水晶宮

親子王國15週年勳章

Heymanma 發表於 17-6-30 13:51
韓網對小池的演技讚賞

其實成組劇的演員都做得唔錯的, 包括尋晚出場的小朋友, 好精靈呀! 之前有見過佢, 但唔記得邊套劇了。

今朝響巴士又流眼淚, 仲要坐路邊位, 無得將面望向窗,唯有乖乖地拎張紙巾出來。

[

珍珠宮

amychoi 發表於 17-6-30 14:57
其實成組劇的演員都做得唔錯的, 包括尋晚出場的小朋友, 好精靈呀! 之前有見過佢, 但唔記得邊套劇了。
...
未睇中字, 今晚先有時間睇, 我幾鍾意呢個編劇寫人物, 連配角都出彩 打怪5人幫內, 卞代表唔多出場但好有存在感

首頁

尾頁

跳至