懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

請問有無睇過陳敏儀醫生(佐敦)? 原本想book梁鳳霞做結構, 但full晒, 姑娘轉介睇同一個診所的梁敏儀, 但我本人未聽過佢名, 所以無乜信心.

請問有無人比到意見或經驗分享呀? 唔該晒!

洋房

由有咗bb都係睇陳敏儀醫生,我都好似你咁有人介紹梁鳳霞但book唔到,我覺得陳醫生幾有心機,而家我35週,雖然我在政府生,但她都無咩嘢唔好嘅態度,我試睇過其他醫生知你唔搵佢係私家生,態度冷漠!你可考慮一下.

洋房

mchappbb,

唔該晒! 請問你有無搵佢做結構超聲波? 以佢質素, HK$1200你覺得ok嗎?

Thanks!

原文章由 mchappybb 於 08-11-11 14:04 發表
由有咗bb都係睇陳敏儀醫生,我都好似你咁有人介紹梁鳳霞但book唔到,我覺得陳醫生幾有心機,而家我35週,雖然我在政府生,但她都無咩嘢唔好嘅態度,我試睇過其他醫生知你唔搵佢係私家生,態度冷漠!你可考慮一下. ...

別墅

我由產檢到係浸會生都係陳敏儀醫生, 佢態度就真係幾好, 檢查時唔會好趕住要你走.

洋房

Thanks!

其實我只係想做結構, 想make sure佢有經驗同實力去做結構. 襲羽一勁多人等又唔係平但依然好多人睇, 就係對佢有信心, 有所保證. 可惜周圍都full 晒! 依家好煩, 唔知邊度仲有好而又有期醫生.......

原文章由 sukybaby 於 08-11-11 18:15 發表
我由產檢到係浸會生都係陳敏儀醫生, 佢態度就真係幾好, 檢查時唔會好趕住要你走.

大宅

原文章由 QQ323 於 08-11-11 18:46 發表
Thanks!

其實我只係想做結構, 想make sure佢有經驗同實力去做結構. 襲羽一勁多人等又唔係平但依然好多人睇, 就係對佢有信心, 有所保證. 可惜周圍都full 晒! 依家好煩, 唔知邊度仲有好而又有期醫生.......

...

我都係搵佢做結構既,佢幾好嫁同好細心,你放心比佢做啦~!!不過佢個到就多人,我個次book左都要等成個幾鐘先輪到我做呀~!!

洋房

真係唔該晒 ........!

原文章由 vicky2702 於 08-11-12 16:05 發表

我都係搵佢做結構既,佢幾好嫁同好細心,你放心比佢做啦~!!不過佢個到就多人,我個次book左都要等成個幾鐘先輪到我做呀~!!

大宅

我都係搵佢做結構既,我覺得佢ok !

民房

我都是由陳敏儀醫生幫我剖腹分娩. 初初知道自己有BB都不知找哪位婦產醫生, 後來我個家庭醫生將我轉介去陳醫生. 陳醫生一直幫我跟進BB的成長, 她是一位很細心的醫生, 而且每次當我問到BB的情況也答得很詳細, nice, 很專業. ( 因為BB30週之後就開始長得慢) 最終BB也早產35W. 雖然要開刀, 但除了剛做完手術落床嗰一吓勁痛之外, 傷口都無乜點痛過, 之後己經可以四處走動.

洋房

回覆 #3 QQ323 的文章

我有搵佢做結構超聲波,仔細,唔錯,一般醫生都係收大約這價錢!

大宅

熱血金章 BK Milk勳章

請問陳敏儀醫生一次consultation fee 係幾錢??

別墅

原文章由 jenntang 於 08-11-24 12:07 發表
請問陳敏儀醫生一次consultation fee 係幾錢??

$300

複式洋房

Hi mchappybb,

Can i hv Dr Chan's Contact ~ I want to book Dr Mo but there was very full till Feb

So I think I need to try another one ~

Thanks

原文章由 mchappybb 於 08-11-11 14:04 發表
由有咗bb都係睇陳敏儀醫生,我都好似你咁有人介紹梁鳳霞但book唔到,我覺得陳醫生幾有心機,而家我35週,雖然我在政府生,但她都無咩嘢唔好嘅態度,我試睇過其他醫生知你唔搵佢係私家生,態度冷漠!你可考慮一下. ...

民房

Hi HelloMilkie
Dr. Chan contact: 23323981
thx!

首頁

尾頁

跳至