興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 熱血金章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 大廚勳章

魚毛媽2008 發表於 17-1-19 18:41
努力
我已經「無力」
The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed.

Carl Jung (1875 - 1961)

侯爵府

回覆樓主:

侯爵府

kokobear 發表於 17-1-20 14:53
我已經「無力」

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

吳哥窟好靚

如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

侯爵府

180 發表於 17-1-22 19:30
吳哥窟好靚

真係正呀

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

吳哥窟好靚

黃昏攞景最佳。
生離死別, 並不可怕, 可怕的是自私的靈魂

侯爵府

回覆樓主:

忙屎了

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

吳哥窟好靚

hi
好玩嗎?

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

祝各位新春快樂,龍馬精神,出入平安,萬事如意!

琥珀宮

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

霜霜 發表於 17-1-26 22:56
hi
好玩嗎?

柬埔寨只有吳哥窟值得睇, 仲要一定遠睇。
如晴報或任何記者刊登此留言, 必追究。因為我唔認為係度講就預左比人抄!!!

用戶要求終止服務

180 發表於 17-1-27 09:14
柬埔寨只有吳哥窟值得睇, 仲要一定遠睇。

有無去,電影"古墓奇兵"場景 塔普倫廟(Ta Prohm)呀?
幾值得去,
仲有高綿的微笑?

侯爵府

回覆樓主:

新年快樂

侯爵府

回覆樓主:

依家婆媳版d人越嚟越癲 #132

www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=19269964&extra=page%3D1&page=7

佢老爺奶奶應該計番養左佢老公幾多錢再同新抱計。 不過佢可能話鬼叫佢地唔帶套,所以個仔一定由佢地負責

侯爵府

霜霜 發表於 17-1-27 20:28
有無去,電影"古墓奇兵"場景 塔普倫廟(Ta Prohm)呀?
幾值得去,
仲有高綿的微笑?

你好快d瞓,唔好傷眼掛住睇bk

新年快樂

用戶要求終止服務

魚毛媽2008 發表於 17-1-28 23:52
你好快d瞓,唔好傷眼掛住睇bk

新年快樂

多謝你

我睇緊婆媳版,新抱要99買金器,好鬼好笑。

侯爵府

霜霜 發表於 17-1-28 23:55
多謝你

所以先叫你早d瞓,睇得多壞眼

用戶要求終止服務

魚毛媽2008 發表於 17-1-28 23:56
所以先叫你早d瞓,睇得多壞眼

我笑到標眼水就真,C6話我儍咗

侯爵府

霜霜 發表於 17-1-28 23:58
我笑到標眼水就真,C6話我儍咗

浪費d眼水呀,快d瞓,呢d 歪理婆媳版久唔久就有,下次可能仲勁

,早d瞓睇下個version , good night

用戶要求終止服務

魚毛媽2008 發表於 17-1-29 00:06
浪費d眼水呀,快d瞓,呢d 歪理婆媳版久唔久就有,下次可能仲勁

,早d瞓睇下個version ...

知道,而加去

侯爵府

霜霜 發表於 17-1-29 00:09
知道,而加去

有時間睇孔劉仲好

首頁

尾頁

跳至