少年成長

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

小女六歲,K2下學期開始有“禁“下體習慣,有同小女傾過,佢話舒服,有冇辦法可令佢快D戒掉呢个習慣?

別墅

唔好介意,帶女睇吓醫生,問吓會唔會係啲嘜癖物癖。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

試下同老師講下. 因果時我仔玩jj, 我講佢唔聽, 同左老師講左, 老師再同佢講之後佢冇再玩.

大宅

viliv 發表於 16-9-6 19:44
小女六歲,K2下學期開始有“禁“下體習慣,有同小女傾過,佢話舒服,有冇辦法可令佢快D戒掉呢个習慣?:lamla ...
我覺得你女應該係早熟型, 只要正確話比佢知, 咁做會影響到個人精神. 要提早灌輸性知識比佢. (香港學校性教育比較小, 要我們家長教導返)

大宅

佢話舒服 ??? K2 唔會咁快識呢啲掛

珍珠宮

小女六歲,K2下學期開始有“禁“下體習慣,有同小女傾過,佢話舒服,有冇辦法可令佢快D戒掉呢个習慣?:lamla ...

我朋友啊囡就係咁,搞左年幾,睇左西醫檢查過又無野,但啊囡話極都繼續做。 結果睇左中醫,醫師話佢有虫仔所以痕,食左中醫再浸左藥,而家介晒la

民房

薯圈 發表於 16-11-13 08:29
我朋友啊囡就係咁,搞左年幾,睇左西醫檢查過又無野,但啊囡話極都繼續做。 結果睇左中醫,醫師話佢有虫仔 ...

有虫仔!咁嚇人!如果中醫藥浸得,我估可能濕熱,好似濕疹但又未谷出!底褲仔會唔會敏感?試吓女性清潔液。

複式洋房

要小心,否則很容易出事

珍珠宮

回覆樓主:

會唔會無聊咋?

子爵府

親子王國15週年勳章

我個補習妹妹今年 5 歲,就係無聊玩耶,係我面前做,真係呢!

大宅

2018復活節勳章 15週年勳章

請教下醫生或護士好了。

大宅

回覆樓主:

可能好奇,陪養佢其他興趣,等佢分散注意力

禁止訪問

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

咁細已經咁

水晶宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章

咁早熟⋯⋯咁細個冇理由會咁架,係咪皮膚敏感問題咋
Hello...

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

可能佢好奇者, 灌輸正確知識比佢知會好d

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆樓主:

分散佢注意力

子爵府

虎到金來勳章 認識瑞士牛牛第一回 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

有無幫佢清潔該部位?

禁止訪問

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 美好大世界2017勳章

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至