夫婦情感

跳至
*  

首頁
12345...20

尾頁

大宅

回覆樓主:

想問樓主,如果c6 del咗嘅相都可以搵番,但點解之前del咗嘅message唔可以搵番呢?定係我理解錯咗。同埋有點不明白:要攞住c6部手機影自己部電話嘅code,咁樣是否c6部機會睇到自己的whatsapp?
美麗源於自然,追求美麗人之常情!  

珍珠宮

到你c6手機用whatsapp入邊有個whatsapp網頁板既制
禁入會影相畫面, 影你電話個code
==>唔明, 咁C6部手機應該入拍照個度影定點?

珍珠宮

秋田 發表於 16-9-14 14:44
想問樓主,如果c6 del咗嘅相都可以搵番,但點解之前del咗嘅message唔可以搵番呢?定係我理解錯咗。同埋有點 ...
同問

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回

珍珠宮

rex13 發表於 16-9-14 14:53
到你c6手機用whatsapp入邊有個whatsapp網頁板既制
==>唔明, 咁C6部手機應 ...
我明啦, 但咁樣影一影係咪之後隨時用網絡板睇都得KA LA?

男爵府

引用:Quote:popseed+發表於+16-9-14+10:43+你意

原帖由 米米戀 於 16-09-14 發表
個第三者 同第三者老公大家識左4年..
去過幾次旅行 每星期幾次飯局 大家屋企上過
有個3歲仔
你有無爆俾小三老公知?

珍珠宮

米米戀 發表於 16-9-14 11:22
一個叫 couple tracker apps... 我用緊android機
之前裝左彈弓, 隱藏個apps 山左個通知,
神不知 鬼不覺
呢個又點玩

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我只知道用電腦登入whatsspp網頁版跟住有個QR code待命中,要再返到自己手機嘅whatsapp入面石上角搵出個whatsapp網頁版,然之後再用自己手機掃描電腦入面個QR code就即刻登入,但嗰個係自己個whatsapp。請問點樣可以入到c6個whatsapp但又完全唔會俾佢發現?

大宅

rex13 發表於 16-9-14 15:23
我明啦, 但咁樣影一影係咪之後隨時用網絡板睇都得KA LA?

請問點樣入到c6個whatsapp睇番佢啲record?

大宅

回覆樓主:

其實係咪用電腦登入whatsapp後,用c6個手機入面個whatsapp QR code嚟掃描電腦入面嗰個待命中的QR code,咁樣個原理同用自己手機掃描返電腦入面個code一樣,只是對象係c6個whatsapp 而不是自己的。但問題嚟了,點樣有可能入到佢部手機先,知佢password就唔使做咁多麻煩嘢lu

珍珠宮

回覆 米米戀 的帖子

哦. 我明白.我依家喺公司我係將自己嘅whatsapp同步上電腦.

即係話我要揾個機會將C6部手機同步上屋企部電腦但唔好log-out. 咁隨時隨地喺電腦開個網頁版就睇晒佢嘅whatsapp來往.

但如果C6用電腦咪會知道囉???

請指教.
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

大宅

米米戀 發表於 16-9-14 09:25
每日都有pm,
都收左30幾個了..
所以出圖文教學

其實係咪用c6手機whatsapp入面個QR CODE掃描返電腦入面待命中的QR code 先啱?因為自己部手機冇任何code俾c6部手機影喎,因為操作完發覺只有電腦先有個code待掃描,而手機係用嚟掃描番電腦個code就可登入。所以唔明點樣c6部手機可以影自己部機嘅code, 不是只有電腦入面先有code咩?若有錯請指點!

大宅

worthy 發表於 16-9-14 16:18
回覆 米米戀 的帖子

哦. 我明白.我依家喺公司我係將自己嘅whatsapp同步上電腦.

我覺得一定會知,因為你冇logout,佢萬一入去就會發現原來早俾人入過仲要係一直冇logout過添

大宅

小虎豬媽媽 發表於 16-9-14 14:42
多謝分享,請問你最後有無同個三灘牌,小三有無同你道歉,你有無通知小三老公。
...

由我爆比佢老公知
一早自動del 我fb block埋
最後我都將珍貴既沖涼相 夾波相比埋佢老公

poodlema    發表於 16-10-31 16:56
世事都被看透

大宅

秋田 發表於 16-9-14 14:44
想問樓主,如果c6 del咗嘅相都可以搵番,但點解之前del咗嘅message唔可以搵番呢?定係我理解錯咗。同埋有點 ...

c6 極奇量係睇到你入左
佢係睇唔到你d對話紀錄

還原相係令外一個apps
同whatsapp無關
世事都被看透

大宅

rex13 發表於 16-9-14 14:53
==>唔明, 咁C6部手機應 ...

你whatsapp
係咪有壯態 上線時間 果d掣禁
亦都有個叫whatsapp網頁板既掣
禁左會要求你影code
世事都被看透

大宅

rex13 發表於 16-9-14 15:23

yes
世事都被看透

大宅

Hotpot-baby 發表於 16-9-14 15:25
你有無爆俾小三老公知?

連一系列既姣相比埋佢
話哂咁多年朋友 一齊去過旅行
好野緊係開心share
世事都被看透

大宅

Lukben1000 發表於 16-9-14 15:49
你意思係可以用自己既手機(網頁版)可以收埋C6既WTSAPP?

yes
世事都被看透

首頁
12345...20

尾頁

跳至