想生BB

跳至

首頁

尾頁

別墅

bbbp0712 發表於 16-9-27 20:14
Hi Carajps, 你食咩 supplement bingo? 可否 share me? Thx
我食維他命B雜, 葉酸, 同DHEA

DHEA同維他命B雜都只係岩岩開始左食1個月鬆D

同埋有個朋友叫我DO用搵個枕頭墊高對腳 等佢游得有目的D,呢個方法第一次試

之後就BINGO

別墅

佢會問你煲藥有無困難, 如果無佢會次次開要煲藥既藥方

別墅

我第一次去睇。話我胃有事。所以咁瘦。開左隻葯粉比我。話係調理身體。通經等等。5分鐘都無就走得。。好似好hea咁。。

點知3日後我驗到有左。。即打上去問食左嗰啲葯粉有冇事。佢叫我唔好再食唔明點解佢把脈把唔到我有左BB

大宅

bbbp0712 發表於 16-9-19 01:34

琴日早上第二次睇遲醫生,今次條藥方,好辣。食完要立即刷牙 ...
我都係,一食完佢d藥就痾。睇咗兩個月無睇了。本人覺得佢好流。個個都開同一個藥方,唔make sense。

禁止訪問

民房

Del...

別墅

我仲有12包盆炎淨, 有興趣就PM我

別墅

bbbp0712 發表於 16-9-19 01:34

琴日早上第二次睇遲醫生,今次條藥方,好辣。食完要立即刷牙 ...
係架。。係勁難飲同好辣。。我係上年11月第一次睇。。好辛苦堅持左飲哂。。
我本身紅d驗唔到深粗。但係個次飲完就有。。仲得左
第一次就中。。不過可惜上星期小產左。。
遲醫師話我有左應該即搵佢安胎。
而家都係搵他調理排乾淨再黎過

大宅

我巳試左大半年,然後朋友介紹遲醫生!! 我哩個月頭M來第二日,即第二次睇遲醫生,因為我週期得25天(好短),加上高齡,佢覺得費事再浪費時間,即刻開6日小母雞藥方俾我,不過真係好辣!! 不過加上我有朱古力瘤,都唔敢抱大希望!

首頁

尾頁

跳至