自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

hs3290 發表於 16-9-26 22:57
樓主見有人問個學生態度點,佢先加句"好堀", 如果係真係態度差咁拒絕你,你唔一早寫,樓主嘅意圖好明顯
...

世事俾你看清

男爵府

以為新post,點知改成咁!

樓主,被害妄想症,快d睇醫生啦!

仲有啊,唔好咀咒人地坐輪椅等等!bk金句「他朝君體也相同」啊!

用戶要求終止服務

SiuPuiPui 發表於 16-9-26 21:52
今日 夠啦! 我才是被公審 的-位。
可以由一位霸氣的秦始皇, 變成被冤枉的囚犯般?...可憐的民女啊!

別墅

SiuPuiPui 發表於 16-9-26 18:10
本人 有-名肢體弱能 之 小朋友的家長。

我們 於今日下午 太約1650 推著 兒童輪椅 於荃灣西MTR 外避雨。 ...

唉~又一個搞笑人。你推住輪椅係好無助,咁你明知打風前自己點解唔帶雨褸或雨具?一出聲就以為通街人會幫自己?你叫人幫你買野,涉及到錢,仲要係學生。正常都唔會幫你囉~仲上來講乜鬼?推輪椅好慘但唔係大哂囉

男爵府

hamasaki 發表於 16-9-26 23:19
個學生好慘, 無啦啦比人網上公審, 如果佢知道一定好唔開心

其實最唔開心係樓主,咁樣佢已經嬲人,生活上大把野佢睇唔順眼.好似悲劇主角咁.

別墅

MrsWong 發表於 16-9-26 23:15
原標題 / 原文

原來個topic 一開始係咁架?即係點呀?歡迎校長,主任?好黑心呀~推輪椅大哂?

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主心地差到真係去到一個點
你咁既心態都睇怕幾難會教到你小朋友正面去面對呢個世界囉~
見你edit左個post, 忍5住先留多次言, 即使你既大話呃得晒所有人, 都呃5到你自己啦, 你再edit段文, 依然5 delete返你形容個女學生既外表果段文字, 難為重有jm好心幫你講說話, 話你知錯先edit返主題, 真心5覺得你係知錯而改, 你係擔心自己被批判多d, 但又5忿氣delete個女學生果段字, 仍心存希望會有人睇完嚟撐你, 你心地何其黑呀, 其身不正, 枉為人母

男爵府

睛靈勳章

uhtcl2006 發表於 16-9-26 23:41
樓主心地差到真係去到一個點
你咁既心態都睇怕幾難會教到你小朋友正面去面對呢個世界囉~
見你edit ...

完全同感,樓主深深不忿,不知悔改,假裝感恩,欲蓋彌彰。醜惡!

子爵府

畀面勳章

小黑咪 發表於 16-9-26 22:35
佢開post時冇講過冇提過最尾出現"果位人"(如真係有). 一味係想話個女學生咋. ...

原來係咁
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

男爵府

回覆:今日 在荃灣西MTR 有位·好心地 的 青年人~多謝您

改過個題目,改過個故事,咁就好好多啦!

希望你以後看事物可以樂觀啲

香港騙子太多了, 利用小朋友同情心嘅壞人有好多, 成日見到好多細路在地鐵出口比人攔住捐錢,捐完錢冇錢食飯。

我會明白個女仔

珍珠宮

我們 於今日下午 太約1650 推著 兒童輪椅 於荃灣西MTR 外避雨。 ...

祝福你們!

子爵府

畀面勳章

霜霜 發表於 16-9-26 23:02
尼度

唔該哂霜霜,見倒了點解無啦啦變多謝另一個入既post, 比人轟就作故事?
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

子爵府

畀面勳章

MrsWong 發表於 16-9-26 23:15
原標題 / 原文

唔該哂MrsWong,見倒了點解無啦啦變多謝另一個入既post, 比人轟就作故事?

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

Tingche 發表於 16-9-26 23:53
唔該哂霜霜,見倒了點解無啦啦變多謝另一個入既post, 比人轟就作故事?
...

其實只系改咗標題,內容無乜改動,只系加咗句,“多謝有人幫”,而女學生的詳細描述,無改到。

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Tingche 發表於 16-9-26 23:53
...
應該話, 有無文中最尾所講果位年青人就得樓主先知, 但個女學生就肯定係堅既, 否則樓主點會咬住唔放~

男爵府

睇咗幾頁都一面倒話樓主認為其他人應該要幫佢,但樓主嘅主題只係想多謝幫佢買野嘅年青人啫,其他jm點解要咁話樓主呢?

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

168138 發表於 16-9-27 00:01
睇咗幾頁都一面倒話樓主認為其他人應該要幫佢,但樓主嘅主題只係想多謝幫佢買野嘅年青人啫,其他jm點解要 ...

你睇番前面樓主個主題改咗嫁

水晶宮

睇咗幾頁都一面倒話樓主認為其他人應該要幫佢,但樓主嘅主題只係想多謝幫佢買野嘅年青人啫,其他jm點解要 ...
你肯定未溫晒書

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

睇返#309有人cap低原post,睇完就知咩事

首頁

尾頁

跳至