親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

我黎緊就去台北會住日記旅店。。有冇jm住過有感想可以分享下嗎?

大宅

回覆樓主:

有jm嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

24小時飲品bar,有多士食,自己買嘢去食都可以自斟,好方便。樓下附近有胡椒餅,生煎包,牛肉麵....都好多嘢食。轉角條街就有好大間墊腳石,可以買書買文具。

大宅

回覆樓主:

住既環境如何呀?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

KA89310 發表於 16-10-2 15:25
住既環境如何呀?

我住過4人房係咁。入面算乾淨,廁所無鎖住的不過有條膠邊攝住,有人在內時要提小朋友唔好亂開門

大宅

goo_littlebb 發表於 16-10-2 15:54
我住過4人房係咁。入面算乾淨,廁所無鎖住的不過有條膠邊攝住,有人在內時要提小朋友唔好亂開門

...

都ok 喎

翡翠宮

KA89310 發表於 16-10-2 15:59
都ok 喎

你係住台北車站館?

大宅

goo_littlebb 發表於 16-10-2 16:21
你係住台北車站館?

係呀

翡翠宮

KA89310 發表於 16-10-2 16:22
係呀

唔駛自己帶杯同拖鞋,食堂同房內都係用紙杯的。有拖鞋。同埋可以訂手信。大堂同房都有wifi.

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 16-10-2 16:26
唔駛自己帶杯同拖鞋,食堂同房內都係用紙杯的。有拖鞋。同埋可以訂手信。大堂同房都有wifi.
...

請問牙刷個D要自己帶嗎?訂手信係到時問大堂職員?又幾好喎,唔洗周圍去買手信!

大宅

yuensiu 發表於 16-10-2 17:09
請問牙刷個D要自己帶嗎?訂手信係到時問大堂職員?又幾好喎,唔洗周圍去買手信!
...

係囉。。我10號就去啦。。

翡翠宮

yuensiu 發表於 16-10-2 17:09
...

我記得有牙刷,你見我張相廁所果堆藍色一支支就係牙刷,仲有支梳。但我唔記得仲有無其他嘢,因牙刷我自備。
房裡面有疊手信既order form,但我無訂,可以到時問前檯。

翡翠宮

goo_littlebb 發表於 16-10-2 17:56
我記得有牙刷,你見我張相廁所果堆藍色一支支就係牙刷,仲有支梳。但我唔記得仲有無其他嘢,因牙刷我自備 ...

搵到呢啲料:
還在煩惱出國旅遊要送給親朋好友的伴手禮要送甚麼嗎?!(emoji)(emoji)

現在就在台北日記集團推出"排隊代購交給我,輕輕鬆鬆遊台灣"代購服務 讓愛逛街愛遊山玩水的您,不用再為了朋友的伴手禮辛苦的到處奔波,而耽誤了您寶貴的出遊行程!!!! (emoji) (emoji)

很多來台北日記住宿的旅客都覺得這個服務實在是太貼心了拉!!!各種您想的到的有名伴手禮裡面都有~而且不額外收運費,也沒有任何數量限制,訂一盒也照樣幫您送達~ (emoji)(emoji)

最重要的是...一定會幫您於12小時內送抵達,實在是太棒了!!!這種服務要去哪找咧~~~?!當然是來台北日記旅店拉!!!絕對能滿足您的需求!!(emoji)(emoji)

有任何訂房需求歡迎參考以下連結唷^^!!!我們下次見囉(emoji)

www.diaryoftaipei.com

#台灣伴手禮
#排隊代購
#神美味絕對不容錯過的台灣美食
#台北日記旅店 (emoji) (emoji) (emoji)

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 16-10-2 17:56
我記得有牙刷,你見我張相廁所果堆藍色一支支就係牙刷,仲有支梳。但我唔記得仲有無其他嘢,因牙刷我自備 ...

Thanks~到時睇下有無手信啱訂先!

洋房

好想去呀!

大宅

goo_littlebb 發表於 16-10-2 18:09
搵到呢啲料:
還在煩惱出國旅遊要送給親朋好友的伴手禮要送甚麼嗎?!(emoji)(emoji)

thx...好感激你呀

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:24小時飲品bar,有多士食,自己買嘢去食都

原帖由 goo_littlebb 於 16-10-02 發表
24小時飲品bar,有多士食,自己買嘢去食都可以自斟,好方便。樓下附近有胡椒餅,生煎包,牛肉麵....都好多 ...

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

有牙刷,沖涼用品有齊

好方便,又可以24小時飲野

子爵府

回覆:台北日記旅店

我都訂咗日記,冬至那天連住三晚,看來很方便和抵住。

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

伯爵府

回覆樓主:

我訂了2月尾台北日記 (西門捷運館)有冇 jm 住過 ?係吾係好近西門捷運站 & 行去西門町購物街遠嗎?

首頁
12345...6

尾頁

跳至