親子旅遊

跳至

首頁
12345...16

尾頁

大宅

想訂17年8月住3晚,2大1小(10歲),豪華標準客房-一張特大雙人床,夠住嗎?expedia同hotel.com都一樣價錢,免費取消+包早餐,要$4843,係咪貴?
邊度訂平D?有無需要咁早訂?定係遲D好

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:芭堤雅Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya一問

如果free cancellation 可以先hold住先, 慢慢再格價

伯爵府

引用:想訂17年8月住3晚,2大1小(10歲),豪華標

原帖由 angel00 於 16-10-04 發表
想訂17年8月住3晚,2大1小(10歲),豪華標準客房-一張特大雙人床,夠住嗎?expedia同hotel.com都一樣價錢 ...
佢有時會買2晚送一晚,我上次去經fb嘅sun travel, 你可以參考下

大宅

有無人知呢種房係幾尺床?

大宅

回覆 angel00 的帖子

你用攜程旅行app 訂平好多大約750人民幣一晚

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

angel00 發表於 16-10-5 01:26
有無人知呢種房係幾尺床?

我見網站寫雙人床1.8m
放下自在

大宅

cattz288 發表於 16-10-5 08:54
我見網站寫雙人床1.8m

我見有D寫king bed,唔知床幾大,如果有六尺0k,五尺3人好似迫D

複式洋房

angel00 發表於 16-10-5 09:35
我見有D寫king bed,唔知床幾大,如果有六尺0k,五尺3人好似迫D

要兩床房,兩張双人床,我2大2小足夠有餘,有大露台,全部房向海,景觀一流,地下泳池係水上樂园,可玩足一日,肚餓係泳池邊叫埋食正,对出就海灘,不過水沙普通,有按摩和扎辨,但記住殺價。
酒店出門有意式廳,有檔車仔香蕉pancake 好正。
去市中心包篤篤,貴
答一般篤篤,平好多

男爵府

tinsantsuen 發表於 16-10-5 13:00
要兩床房,兩張双人床,我2大2小足夠有餘,有大露台,全部房向海,景觀一流,地下泳池係水上樂园,可玩足 ...

請問房內會提供兒童牙刷之類的東西嗎?

男爵府

tinsantsuen 發表於 16-10-5 13:00
要兩床房,兩張双人床,我2大2小足夠有餘,有大露台,全部房向海,景觀一流,地下泳池係水上樂园,可玩足 ...

另外又問,酒店去big c遠不遠?想買小朋友牙膏補倉

侯爵府

angel00 發表於 16-10-4 18:50
想訂17年8月住3晚,2大1小(10歲),豪華標準客房-一張特大雙人床,夠住嗎?expedia同hotel.com都一樣價錢 ...
我上次去住呢隻房3個大人都夠, 當然我講梗係正常身型, 唔係200磅嗰種啦....

侯爵府

joeypong 發表於 16-10-5 14:31
另外又問,酒店去big c遠不遠?想買小朋友牙膏補倉
要搭篤篤去..... 好似20分鐘車到....

複式洋房

natnat_tsang 發表於 16-10-5 14:39
要搭篤篤去..... 好似20分鐘車到....

冇兒童牙刷,BIG C要撘篤篤

大宅

natnat_tsang 發表於 16-10-5 14:37
我上次去住呢隻房3個大人都夠, 當然我講梗係正常身型, 唔係200磅嗰種啦....
...
OK~即係夠3個人,可以訂喔

大宅

我見官網平D,BOOK 3晚4千,可免費取消,遲D睇下有無再平先

男爵府

佢有時會有PROMOTION OFFER,BOOK 3晚送1晚,你可以留意下

大宅

angel00 發表於 16-10-4 18:50

每年暑假都做買二送一架,大約$2600(3晚),好多agent 都有promote. 你先book d free cancellation 先,出年3月左右pm 我,我比agent 資料你book 吖。我連續兩年暑假都係呢個價。

大宅

gloriawongks 發表於 16-10-15 21:38
每年暑假都做買二送一架,大約$2600(3晚),好多agent 都有promote. 你先book d free cancellation 先, ...

Thanks so much

男爵府

gloriawongks 發表於 16-10-15 21:38
每年暑假都做買二送一架,大約$2600(3晚),好多agent 都有promote. 你先book d free cancellation 先, ...

請問新年期間有無買二送一?

大宅

jenny10 發表於 16-10-18 01:48
請問新年期間有無買二送一?

過年一定無,只有暑假先有買二送一

首頁
12345...16

尾頁

跳至