親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

明年復活節去5日,2老2大1小1BB, BB超坐唔定, 重點乾淨+車程短

兩度都未去過, 成個月都決定唔到, 請比意見

thanks

珊瑚宮

phoebe_ming5 發表於 16-10-6 10:44
明年復活節去5日,2老2大1小1BB, BB超坐唔定, 重點乾淨+車程短

兩度都未去過, 成個月都決定唔到, ...

台北-飛牛

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

你去check 下機票, 望吓酒店, 計吓條數再決定
台中始終冇台北咁多機
兩度各有唔同玩法, 清境就山路多咁啦

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

phoebe_ming5 發表於 16-10-6 10:44

兩度都未去過, 成個月都決定唔到, ...

如果要車程短就去台北啦,上清境都幾長時間架

大宅

其實我小朋友1.5歲去過飛牛,我覺得幾好玩,不過台北落都遠,你可以諗下台中入台北岀,我嗰次就飛牛玩完去六福再去大溪再返台北

首頁

尾頁

跳至