美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

jesswu 發表於 16-12-15 00:08
我在逐次收費A字頭那間……
如果唔明我再pm你……
係好腫……因為眼冇得打,唔會腫,你會明顯見到眼以外面 ...

你好!我都有玫瑰痤瘡!我都想打 v beam
,請問在 A Pxxx 打一次大約幾銭?
打完效果,有沒有改善?
Thx....thx

子爵府

sophiachan1982 發表於 17-3-24 08:54
你好!我都有玫瑰痤瘡!我都想打 v beam
,請問在 A Pxxx 打一次大約幾銭?
打完效果,有沒有改善?

V beam $1500一次,如同時打埋1064就優惠價$2000(1064獨立單次是$1000)……

我一共做左4次,我覺得係改善左……本身我的玫瑰痤瘡問題不嚴重,並冇一粒粒的瘡,只係容易泛紅……
因為較輕微,所以一路都唔知原來是玫瑰痤瘡,後來有醫生診斷我為輕度玫瑰痤瘡……

我做左4次v beam係改善了泛紅問題,但本身皮膚可能比較薄,仍然有少少紅……分辨在於面頰和眼圈位會見到前者呈粉紅,後者呈白咁……
做完 beam個分別減少左好多……我應該會停止療程了(當自己康復了)

大宅

jesswu 發表於 17-3-24 09:02
V beam $1500一次,如同時打埋1064就優惠價$2000(1064獨立單次是$1000)……

我一共做左4次,我覺得係改善 ...

可否 pm 地址?thx uuuu

公爵府

我都打左第一次v beam, 不過我係因為暗瘡紅印既問題,治療師推介我打,但未見有退印,我禮拜三打的,現在過左幾日,治療師話三星期後會見到效果,我暗瘡紅印都幾多,唔知v beam係咪真的幫到暗瘡紅印

子爵府

但打V beam是否可以last long?
Or要一世不停打?

子爵府

PonyMom 發表於 17-3-25 13:50
但打V beam是否可以last long?
Or要一世不停打?

我睇過d醫療網資料,rosacea是chronic 性的,即是即使治癒後也有復發的機會……
v beam是利用激光截斷面部微細血管抑制血流,從而改善面部充血泛紅和痤瘡問題……
治療後是否一勞永逸未必,但資料顯示改善後有相當長時間的穩定期

子爵府

zoie_w 發表於 17-3-25 09:21
我都打左第一次v beam, 不過我係因為暗瘡紅印既問題,治療師推介我打,但未見有退印,我禮拜三打的,現在 ...

Jm是去我打的一間做嗎?
我冇暗瘡印,所以唔太清楚……

公爵府

jesswu 發表於 17-3-25 16:16
Jm是去我打的一間做嗎?
我冇暗瘡印,所以唔太清楚……

係呀!同一間,我本身係做hydra facial的,佢(治療師)推介我做V beam去暗瘡的紅印,我打完之後起身洗面時感到塊面好漲,但又唔似豬頭咁,係覺得塊面結實左,我反而鐘意咁,好像好飽滿咁,似去返我幾年前塊包包面,但是係咪過多排就無? 而我去紅印個效果要三星期後才知道

子爵府

zoie_w 發表於 17-3-25 18:54
係呀!同一間,我本身係做hydra facial的,佢(治療師)推介我做V beam去暗瘡的紅印,我打完之後起身洗面 ...

因為激光的熱能透入皮膚內令到塊面飽脹感……
我估你可能第一次打,治療師冇開到好大度數,所以你只覺得脹卜卜,未致於豬頭……
我打血管用好高的度數,所以係腫過豬頭……
呢個負作用慢慢過幾日冇架喇……
如果v beam有泵漲效果,d人唔使打童顏針啦

別墅

jesswu 發表於 16-12-8 00:08
前日打左第3次v beam, 效果我好滿意……
加埋呢次我共打了3次v beam 4次1064,紅和斑的問題明顯改善左…… ...

你系邊打嫁??兩樣既收費系點計?可以逐次俾(emoji)?

子爵府

baby_stitch69 發表於 17-4-23 01:47
你系邊打嫁??兩樣既收費系點計?可以逐次俾(emoji)?

我打完4次唔再打了……紅的問題改善左……
我係去A字頭,逐次收費……
1064一次$1000, v beam 一次$1500,一次過打兩隻就優惠收$2000

大宅

回覆樓主:

Please pm me. Many thanks.

男爵府

jesswu 發表於 16-11-20 12:11
星期三做完,腫過豬頭,過左三日腫少左但激烈過後的紅印瘀痕未散……好似家暴……頭兩日唔陪戴口罩唔敢出 ...

我都係開到六,七度,只係紅左啲,完全無腫

男爵府

jesswu 發表於 17-4-23 02:18
1064一次$1000, v beam 一次$1500, ...

1064有咩用

子爵府

seasky21 發表於 17-4-23 22:40
1064有咩用

1064是去斑嫩膚的

大宅

回覆 jesswu 的帖子

我都想打V beam , 請問你在那裡打?

大宅

睛靈勳章

pls pm info..tks

大宅

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第二回 BK Milk勳章

1064一次$1000, v beam 一次$1500, ...
你好,我都有微絲血管增生同斑的問題,請問你可唔可以pm你做呢個treatment d資料的我,唔該曬!

大宅

回覆樓主

本身有玫瑰瘡, 面同鼻紅紅的,搵醫生做咗一次v beam已改善了二三成,真係比錢做facial都冇用。

大宅

Can you pls pm info? Thx

首頁

尾頁

跳至