網購天地

跳至

首頁
12345...10

尾頁

伯爵府

朋友用咗成年無問題我先敢淘,呢部早2星期買特價8佰幾,相信過幾日又會再特價過。我其實比較喜歡部魔鏡s因為無咁厚,可以自己爬入sofa,家下我要用書long 起sofa等佢爬入去。淘8佰幾蚊,對我好貴,唔敢博,跟朋友買安心d,所以買呢個model。據知呢間公司做好多OEM,應該信得過。喺香港,我去億世家睇過,價錢大約9xx-千幾,另外有隻叫smartech 千幾-2仟幾,都係差不多東西。如果淨要吸塵功能,我見香港坊間只係幾佰已經有交易,大家可以比較下。

效果方面,吸塵叫做ok,當然死角中嘅角就無法啦,佢個塵隔係就咁打開倒塵,如果好介意,覺得咁會飄返出黎,唔好買。至於拖地,一定無人手拖咁好,不過對我黎講已經好ok,真係幫輕下。現在我一送曬小朋友返學,就放佢吸吸吸拖拖拖,自己有返d時間睇陣電視先去買餸,我覺得好啱我自己用。

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【科沃斯地宝灵犀扫地机器人吸尘器智能家用超薄全自动洗擦地机拖地】¥AANavpqi¥http://e22a.com/h.0ykCvm?cv=AANavpqi&sm=d9167f

333s    發表於 16-10-23 09:43

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我就係呢部 我覺得好用~~~~(我懶到出汁的)
之前我都有回覆過其他jm的~~可以參考下~

伯爵府

gigi19810326 發表於 16-10-11 17:37
我就係呢部 我覺得好用~~~~(我懶到出汁的)
之前我都有回覆過其他jm的~~可以參考下~

我想問問你有冇試過,㩒一下綠色clean等佢暫停,過一陣想再㩒一下clean想佢郁但無反應,之後開關個底粒開關幾次先有反應,係咪我個sort sort哋?

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

ozoz 發表於 16-10-11 20:25
我想問問你有冇試過,㩒一下綠色clean等佢暫停,過一陣想再㩒一下clean想佢郁但無反應,之後開關個底粒開 ...

其實佢個“暫停“真係非常短嫁咋,過左一陣佢就會自己返屋企,我一般係用遙控的,有時禁一下唔得,基本禁兩下就得~~我好小用機身制

大宅

拖完個地會吾會好濕牙?

伯爵府

gigi19810326 發表於 16-10-11 20:49
其實佢個“暫停“真係非常短嫁咋,過左一陣佢就會自己返屋企,我一般係用遙控的,有時禁一下唔得,基本禁兩下 ...

我無駁舊嘢比佢返歸呀,試過㩒搖控暫停,之後想佢再郁,點知佢無反應,又係要開關個底粒制幾次先得。我又試下駁返舊嘢比佢返去食電睇下得唔得。thanks(emoji)

伯爵府

WING_00 發表於 16-10-11 21:05
拖完個地會吾會好濕牙?

唔會好濕,不過唔好對個拖地功能有好大要求,叫做簡單輕抹下咁。

大宅

請問 你地用左一排 好唔好用呀?
我見拖地功能個個牌子都麻麻地咁
定買部齋吸掃 算呢?

Thanks

伯爵府

beamsxmia 發表於 16-10-21 18:11
請問 你地用左一排 好唔好用呀?
我見拖地功能個個牌子都麻麻地咁
定買部齋吸掃 算呢?

我覺得好用呀,我比佢吸一餐,之後先加個拖地比佢行,拖地功能係麻麻,叫做抺下都幫咗我好大忙,家下我唔會日日拖地,懶到出汁

大宅

ozoz 發表於 16-10-21 18:59
我覺得好用呀,我比佢吸一餐,之後先加個拖地比佢行,拖地功能係麻麻,叫做抺下都幫咗我好大忙,家下我唔 ...

我係一個好懶的人,好憎吸塵拖地...似乎好啱我

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

beamsxmia 發表於 16-10-21 19:05

我同你一樣,而家吸塵拖地比哂佢做我懶過隻豬,灘屍係梳化

伯爵府

gigi19810326 發表於 16-10-21 19:24
我同你一樣,而家吸塵拖地比哂佢做我懶過隻豬,灘屍係梳化

想請問下,有邊個制可以叫佢返去食電?還是要等佢無曬電先識返去食電?

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

ozoz 發表於 16-10-21 20:00
想請問下,有邊個制可以叫佢返去食電?還是要等佢無曬電先識返去食電?
...

呢個屋仔制

伯爵府

gigi19810326 發表於 16-10-21 20:07
呢個屋仔制

Thanks,我又試試。題外話,我見到你隻甲,笑到肚痛,勁得意

伯爵府

beamsxmia 發表於 16-10-21 19:05

你去億世家睇下,了解下,比較下。另外,我會建議你度下自己sofa,櫃底幾高,睇下夠唔夠位比佢爬入去。我個sofa差dd先夠佢爬入去,要拎書long高佢。如果我下次買,一定選部一樣吸力但薄d。

男爵府

gigi19810326 發表於 16-10-21 20:07
呢個屋仔制

halloween 指甲

珍珠宮

回覆樓主:

會撞花家俬?

伯爵府

sochui 發表於 16-10-21 21:21
會撞花家俬?

睇個樣唔會,我屋企2個小朋友破壞力比佢勁千倍。

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

sarahwong420 發表於 16-10-21 20:53
halloween 指甲

比你發現多謝哂 不過我覺得今次麻麻地,隻眼唔夠“清“

男爵府

gigi19810326 發表於 16-10-21 22:50
比你發現多謝哂 不過我覺得今次麻麻地,隻眼唔夠“清“

唔係呀, 好特別wor!! 你係特別request 咁整, 定有得揀Lee款?

首頁
12345...10

尾頁

跳至