用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

自由講場 今日: 923|主題: 910185

美容版..有疑似打手帖  

象牙宮

國民生產總值:208588

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

大品牌..好多個突然講B3........呢件事相當有可疑

*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

大宅

國民生產總值:2352

BKXmas勳章

good_pig 發表於 16-10-13 00:08
大品牌..好多個突然講B3........呢件事相當有可疑

去八下先

象牙宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 BKXmas勳章

littlegirl3298 發表於 16-10-13 00:10
去八下先

個感覺似低級打手
*唔好響POST叫我PM你, 問嘢請直接留言或主動PM,唔好做伸手黨,Google係你的好朋友

子爵府

國民生產總值:14294

BKXmas勳章

仲有好多都不約而同地好齊心、真心、細心分享!仲好有團隊精神㗎!
其實睇多幾篇都開始分到了

wcpcelia    發表於 16-10-13 08:55

Praise the Lord!  

象牙宮

mydearson 發表於 16-10-13 00:12
仲有好多都不約而同地好齊心、真心、細心分享!仲好有團隊精神㗎!
其實睇多幾篇都開始分到了
...

太假了.....

但估唔到呢個牌子都要咁做丫

子爵府

國民生產總值:14757

BK Milk勳章 BKXmas勳章

B3?係?

大宅

國民生產總值:3413

BKXmas勳章 2017媽媽節

good_pig 發表於 16-10-13 01:15
太假了.....

但估唔到呢個牌子都要咁做丫
係咪"屙呢"?

子爵府

國民生產總值:11691

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

Bk 周圍都係打手

象牙宮

引用:Quote:good_pig 發表於 16-10-13 01:15 太

原帖由 Dalmatian 於 16-10-13 發表
係咪"屙呢"?

象牙宮

引用:Bk 周圍都係打手

原帖由 bufferzone 於 16-10-13 發表
Bk 周圍都係打手
又其實打得高明d咪好

伯爵府

國民生產總值:15188

動物勳章 熱血勳章 BKXmas勳章

回覆樓主:

宣傳,睇左唔一定要買
olxy 隻新野係有B3
用Bk app olxy 個廣告都彈出嚟

大宅

國民生產總值:3413

珊瑚宮

國民生產總值:101900

醒目開學勳章 大廚勳章 BKXmas勳章

引用:Bk 周圍都係打手

原帖由 bufferzone 於 16-10-13 發表
Bk 周圍都係打手
最少,應該係理財版~

幾乎沒有~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

子爵府

國民生產總值:12996

2017勳章 BKXmas勳章 2017媽媽節

Dalmatian 發表於 16-10-13 00:38
see this
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=redirect&goto=findpost&ptid=18521660&pid= ...

佢隻"超級霜”對我來講真係伏到冇朋友
又厚又有閃粉,陽光下會見到閃閃反光,揸上面好焗,感覺好塞毛孔,仲會出粒粒估計是好重矽或者微膠粒

伯爵府

國民生產總值:15188

動物勳章 熱血勳章 BKXmas勳章

oran04 發表於 16-10-13 01:00
佢隻"超級霜”對我來講真係伏到冇朋友
又厚又有閃粉,陽光下會見到閃閃反光,揸上面好焗,感覺好 ...

佢有另一隻面霜又係,有閃粉
我接受唔到護膚品有閃粉同擦紙膠碎

公爵府

國民生產總值:25646

BKXmas勳章

回覆樓主:

老老豆豆 我唔敢用olay, loreal依d,硬覺得信心唔夠,可能我老土

子爵府

國民生產總值:14031

BKXmas勳章

引用:老老豆豆 我唔敢用olay, loreal依d,硬覺

原帖由 skyfree333 於 16-10-13 發表
老老豆豆 我唔敢用olay, loreal依d,硬覺得信心唔夠,可能我老土
據說,某d product
Olay同sk2同廠
Loreal同biotherm同廠

媽媽做中貴價法國大brand幾十年,
知道晒成本分析
自己俾錢買的product全部買平野

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

國民生產總值:6821

good_pig 發表於 16-10-13 00:33
又其實打得高明d咪好

都係搵食姐

子爵府

國民生產總值:12133

珠豬媽 發表於 16-10-13 01:14
據說,某d product
Olay同sk2同廠
Loreal同biotherm同廠
sk2我中過伏之後,呢世都唔會買
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

大宅

國民生產總值:1216

BKXmas勳章

cinda72. 發表於 16-10-13 01:24
sk2我中過伏之後,呢世都唔會買

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎