用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 3664|主題: 870069

張強同卓宜中嘅合約,咁係咪等於表白?

男爵府

國民生產總值:5825

我想佢地一齊呀,雖然好多人仲意冇感情戲。但方中信太型了,睇佢嘅感情戲應該超好睇。咁李佳芯同方中信都襯!

大宅

國民生產總值:1933

黑糖豆醬 發表於 16-10-13 01:00
我想佢地一齊呀,雖然好多人仲意冇感情戲。但方中信太型了,睇佢嘅感情戲應該超好睇。咁李佳芯同方中信都襯 ...

師徒關係,睇唔出有任何霧水情緣...
想佢同郭少芸多的話晒女既跟左佢咁多年,又為左佢係咪咁kc 嘈,搵命搏

funfun759    發表於 16-10-14 11:07
pomanlife    發表於 16-10-13 14:41
991129    發表於 16-10-13 14:06

子爵府

國民生產總值:11843

回覆:張強同卓宜中嘅合約,咁係咪等於表白

我係女方都咁稔啦

現實中,如果有個男仔對女仔冇意思而咁樣講,就肯定係放火魔

為了二小豬三小豬做了全職奴婢;好彩大豬生生性性^^

男爵府

pinky-peach 發表於 16-10-13 01:06
想佢同郭少芸多的話晒女既跟左佢咁多年,又為左佢係咪咁kc 嘈 ...

郭少云對張強應該有好感

pomanlife    發表於 16-10-13 14:41

公爵府

國民生產總值:28788

樂桃猴年勳章

只係同佢一齊對抗KC嗟,唔會嘅!
萻提本無樹 明鏡亦非臺
本來無一物 何處惹塵埃

男爵府

國民生產總值:7151

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章

唔係一d都唔似

子爵府

國民生產總值:10510

BK Milk勳章

黑糖豆醬 發表於 16-10-13 01:11
郭少云對張強應該有好感

之前有一集pat姐個ex問佢係咪鍾意張強,
佢話係㗎

wcpcelia    發表於 16-10-13 09:17

珍珠宮

國民生產總值:39766

2015xmas

pinky-peach 發表於 16-10-13 01:06
想佢同郭少芸多的話晒女既跟左佢咁多年,又為左佢係咪咁kc 嘈 ...

珍珠宮

國民生產總值:39334

畀面勳章

引用:我係女方都咁稔啦 現實中,如果有個男仔對

原帖由 珠豬媽 於 16-10-13 發表
我係女方都咁稔啦

現實中,如果有個男仔對女仔冇意思而咁樣講,就肯定係放火魔
yes, agree

男爵府

國民生產總值:5957

2015xmas

想佢同郭少芸多的!!!!!

大宅

國民生產總值:3861

之前今日vip訪問卓宜中,佢好似講到劇情發展係佢會同張強一齊架

珍珠宮

國民生產總值:36885

引用:之前今日vip訪問卓宜中,佢好似講到劇情發

原帖由 B-LOVE-B 於 16-10-13 發表
之前今日vip訪問卓宜中,佢好似講到劇情發展係佢會同張強一齊架
tvi 劇最終應該係咁安排, 但都係想同 pat 姐多啲

My Egg Egg Egg Egg Easter House

子爵府

國民生產總值:14670

回覆樓主:

睇倒佳心對方有意思,但暫時唔覺方對任何人有意。其實方可以試多種不同角色不用次次專業人士,不過最大問題方覺得拍tvn劇辛苦,佢唔會成日拍!

男爵府

fishes 發表於 16-10-13 13:59
tvi 劇最終應該係咁安排, 但都係想同 pat 姐多啲

同卓宜中好似浪漫D wor,pat 姐同張强太熟對方了

公爵府

國民生產總值:29106

小小郭c奶 發表於 16-10-13 01:46
之前有一集pat姐個ex問佢係咪鍾意張強,
佢話係㗎
有咩

水晶宮

國民生產總值:73553

引用:Quote:小小郭c奶 發表於 16-10-13 01:46 之

原帖由 pingpingchoi 於 16-10-13 發表
有咩
有,我都記得,但我懷疑過佢咁講係咪只想ex死心啫

水晶宮

國民生產總值:73553

引用:Quote:fishes 發表於 16-10-13 13:59 tvi

原帖由 黑糖豆醬 於 16-10-13 發表
我覺得pat姐性格好強,同張強唔會夾

子爵府

國民生產總值:11995

應該唔會掛,始終係師徒嘛

寶石宮

國民生產總值:407878

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

黑糖豆醬 發表於 16-10-13 01:11
郭少云對張強應該有好感
襄王無夢

寶石宮

國民生產總值:407878

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

黑糖豆醬 發表於 16-10-13 14:12
咁方律師對張強又有冇意?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎