用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 36|主題: 49086

余啟文?

別墅

國民生產總值:853

仁安余啟文醫生怎樣?

大宅

國民生產總值:2657

我朋友搵佢順產話好好
我就想搵開刀
今個星期六第一次睇佢產檢

別墅

國民生產總值:853

回覆:余啟文?

我上網睇到有一單是他接生的意外發生,但又有個朋友話他幾好,心大心細

別墅

國民生產總值:513

Jetaimeparis 發表於 16-10-13 12:52
我上網睇到有一單是他接生的意外發生,但又有個朋友話他幾好,心大心細

...

我上胎搵佢順產,最後過期居留轉開刀,手勢好好,第二日落床行得走得,無乜大痛。今胎都係搵番佢生呀。

大宅

bbpooh2012 發表於 16-10-13 14:33
我上胎搵佢順產,最後過期居留轉開刀,手勢好好,第二日落床行得走得,無乜大痛。今胎都係搵番佢生呀。
...

聽您咁講我都安心d...我上次政府順產吸出泥,剪得大,會陰傷口痛左個幾月,坐左水泡個幾月,行又痛坐又痛,勁慘。所以點生都痛既話今胎我寧願開刀。起碼唔洗再捱陣痛。

好期待星期六第一次產檢。

洋房

國民生產總值:48

余醫生好好手勢,今年初生B女開刀,完全唔痛第二日落床行,如果開刀可以找他

男爵府

國民生產總值:5160

我兩年前都係搵佢開刀,都知道有單事故,雖然唔知話唔關佢事,但最後都選擇揀佢,佢好似係仁安婦產科主管醫生,都幾細心,傷口復原都OK,而家第二胎諗緊係咪去返仁安,如果係都應該會搵佢!

大宅

magpik 發表於 16-10-13 09:09
我朋友搵佢順產話好好
我就想搵開刀
今個星期六第一次睇佢產檢

今日睇左佢。我覺得佢都okay
我之前流紅,一入到房佢話我個樣好焦慮,我話係呀。佢話佢係負責講d已過濾左既資訊比我,唔洗咁緊張。同埋睇弓到心跳就唔會緊張。佢仲比我個囡玩吱啫喱上我肚到照超聲波。坦白講佢講野係直既,講下笑窒下您,我覺得咁樣我同佢夾。我會搵佢生。

我覺得佢都好關心孕婦。

大宅

國民生產總值:3016

回覆 ilovedon 的帖子

請問余醫生開刀收費大約幾錢?

洋房

國民生產總值:48

hihicatcat 發表於 16-10-20 23:20

請問余醫生開刀收費大約幾錢?

好似加左價around 2xxxx

大宅

國民生產總值:3016

請問開刀,出院全部收費大約幾錢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎