用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 6396|主題: 869930

如何申請樂視

大宅

國民生產總值:2414

係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要唔要揾人裝㗎?

大宅

可愛小肥媽 發表於 16-10-13 07:28
係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要唔要揾人裝㗎?

有冇人知?

子爵府

國民生產總值:12178

基本係, 連wifi就得
To be or not to be  that is the question~

翡翠宮

國民生產總值:95740

醒目開學勳章 大廚勳章

引用:係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要

原帖由 可愛小肥媽 於 16-10-13 發表

係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要唔要揾人裝㗎 ...
不用叫人裝,HDMI 線,連上WIFI/上網線便可了~

大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

大宅

oldyc 發表於 16-10-13 20:04
基本係, 連wifi就得

大宅

大力大力 發表於 16-10-13 20:05
不用叫人裝,HDMI 線,連上WIFI/上網線便可了~

翡翠宮

國民生產總值:75008

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真

引用:係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要

原帖由 可愛小肥媽 於 16-10-13 發表

係咪淨上網買個盒,再買個月費組合就得?要唔要揾人裝㗎 ...
自己插線。用wifi. 個盒有個密碼。入埋就用到。好易的。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

國民生產總值:3024

2015xmas

大少拉 發表於 16-10-13 21:29
自己插線。用wifi. 個盒有個密碼。入埋就用到。好易的。
請問係咪買個盒就可以睇到籃球?

男爵府

國民生產總值:5368

purplerain 發表於 16-10-13 21:37
yes

男爵府

國民生產總值:9864

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

purplerain 發表於 16-10-13 21:37

你令我想起阿女友話男友死都要裝樂視盒子睇籃球個post...

wcpcelia    發表於 16-10-14 10:39

大宅

2015xmas

RoseRose1980 發表於 16-10-13 21:46
yes
唔該哂

大宅

2015xmas

ryan_mami 發表於 16-10-13 21:49
你令我想起阿女友話男友死都要裝樂視盒子睇籃球個post...
...
其實籃球真係幾好睇

翡翠宮

國民生產總值:75008

樂桃猴年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 我的育兒心得勳章 2015xmas 2016夢想成真

引用:Quote:大少拉 發表於 16-10-13 21:29 自己

原帖由 purplerain 於 16-10-13 發表
係。 但我果個係續約送,有某d戲要比錢。唔知你直接買係咪一樣。

唔好用自己既諗法,夾硬套落人地身上囉~ 唔該!!!!

大宅

國民生產總值:2973

回覆樓主:

買盒子好似送埋月費組合

大宅

2015xmas

大少拉 發表於 16-10-13 23:13
係。 但我果個係續約送,有某d戲要比錢。唔知你直接買係咪一樣。
唔該唒
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎