用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5703|主題: 869364

請問維修i phone宜家係咪仲係比另一部維修過嘅機比人㗎?

大宅

國民生產總值:4928

我自己用完i phone 4就跳左船~

有個朋友托我幫佢攞去維修(內層玻璃爛左), 以前聽過係比另一部維修過嘅機比人,請問電話入面的資料點算啊?

(以前自己部iphone4冇維修過)所以請各位jm指教

大宅

國民生產總值:1928

KTKTKT5 發表於 16-10-13 08:30

有個朋友托我幫佢攞去維修(內層玻璃爛左), 以前聽過係比另一部維修過嘅機比 ...

上月維修,係俾部全新機你

大宅

國民生產總值:3977

回覆:KTKTKT5 的帖子

過了保養期,維修過display,收八百幾,平過自己圖返來搞,還有維修部分90日保養,

wcpcelia    發表於 16-10-13 14:11

珍珠宮

國民生產總值:33546

醒目開學勳章

有個朋友托我幫佢攞去維修(內層玻璃爛左), 以前聽過係比另一部維修過嘅機比 ...
請問電話入面的資料點算啊? . . . . . 自己先做 back-up

"女" 人做牛做 "馬" => 媽

男爵府

國民生產總值:6094

請問你地都會買iCARE嗎?

珍珠宮

國民生產總值:44266

Ytf226 發表於 16-10-13 10:16
上月維修,係俾部全新機你
邊會有全新機??!! 只會換部翻新過嘅全新機比妳架咋...

珍珠宮

國民生產總值:44266

ivory0915 發表於 16-10-13 10:29
請問電話入面的資料點算啊? . . . . . 自己先做 back-up
SURE自己先做 back-up啦...一整就冇哂資料架喇 !!!

男爵府

國民生產總值:8916

岩岩老公尋日先跌爆部6+mon,拎去整前、自己back up,1-3日後有得拎,盛恵$11xx.

珍珠宮

國民生產總值:33546

醒目開學勳章

emma_c 發表於 16-10-13 10:31
請問你地都會買iCARE嗎?
有買
"女" 人做牛做 "馬" => 媽
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎