用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

想生BB 今日: 64|主題: 89180

又到每月情緒低落的日子

大宅

國民生產總值:1274

我明白緣份未到係唔可以強求,但每月一有黎m 感覺時,心情就自然會好低落! 成日都要自我安慰!

我知道一日未黎m一日都有機會,但我黎m 感覺一向好準,即成日都感覺下面有野想流出黎咁, 你地會嗎?

別墅

國民生產總值:661

動物勳章

我結婚8年,等了6年,手術做過1次,中醫睇過好幾個,人工做咗第2次……總於

有我墊底,咁諗會唔會好過啲?

加油,唔好灰心,BB總有一日會嚟搵你﹗

大宅

國民生產總值:1274

luismama 發表於 16-10-13 09:14
我結婚8年,等了6年,手術做過1次,中醫睇過好幾個,人工做咗第2次……總於

有我墊底,咁諗會唔會 ...

恭喜你!
亦多謝你既正能量!

別墅

國民生產總值:704

fofopoohpooh 發表於 16-10-13 08:46
我明白緣份未到係唔可以強求,但每月一有黎m 感覺時,心情就自然會好低落! 成日都要自我安慰!

我知道一 ...

加油!唔放氣就ok
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎