用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1147|主題: 868652

分享下你地The Sims間屋丫

男爵府

國民生產總值:6082

見最近有jm提起The Sims,我都好想買來玩(未玩過),見到Utube上外國d人整到間屋好靚,不如大家都分享下你地間屋係點

水晶宮

國民生產總值:64729

樂桃猴年勳章

其實會有好多間, 因為你會同時玩幾個人

男爵府

國民生產總值:9835

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章

係, 當然最原始果兩間就最多心機擺落去最靚
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

複式洋房

國民生產總值:399

emma_c 發表於 16-10-13 09:00
見最近有jm提起The Sims,我都好想買來玩(未玩過),見到Utube上外國d人整到間屋好靚,不如大家都分享下你地 ...

我Sims啲屋多數都係功能屋,四四方方好實用,務求可以放好多傢俬擺設

別墅

國民生產總值:733

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

回覆:分享下你地The Sims間屋丫

好耐無玩囉,但記得將自己既dream house投射落去間屋度,大大個開放式廚房,大大個廁所,加埋獨立衣帽間,豪宅既格局

大宅

國民生產總值:2938

金魚眼甘比 發表於 16-10-13 12:07
我Sims啲屋多數都係功能屋,四四方方好實用,務求可以放好多傢俬擺設
...

Same,咁樣最方便

男爵府

我覺得我會唔識設計, 見到utube上真係設計得好pro, 但好似無咁好諗頭

男爵府

Dwmn 發表於 16-10-13 11:48
其實會有好多間, 因為你會同時玩幾個人
要咩條件至可以玩多幾個人?

複式洋房

國民生產總值:399

Yanb_mama 發表於 16-10-13 12:17
Same,咁樣最方便

仲要每層都有廚房同廁所,懶得行上行落

男爵府

The sims 4有一事請教
請問我建築時/玩時, 點樣可以將視線上下調整? 即我想多D由正面望, 而家原裝係由上面斜望下面的

另外, 我買的是"珍藏版", 有兩隻CD, 我用第一隻CD已經裝好玩到, 請問另一隻CD有咩用?
我放入電腦, 都無叫我install, 唔識, 請指教

謝謝﹗
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎