自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 16-10-13 11:37
保險包,唔洗錢,聽講自費預8千

thanks

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都係香港專科,有單據,唔信可以post比大家睇,標準價6-7千,埋單預鬆d,約九千

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:Quote:eemm 發表於 16-10-13 11:46 那位e生

原帖由 pomanlife 於 16-10-13 發表
開名唔知得唔得, 你check pm吧!
thx

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

引用:咁多香港專科??係咪?手?我推薦去中文大

原帖由 amyleo 於 16-10-13 發表
咁多香港專科??係咪?手?
我推薦去中文大學威爾斯醫院的腸胃科中心, 是自費的醫療項目, 由中文大學醫學 ...
原來可以去㗎

水晶宮

我先生上個月去照,入St Teresa, 要2萬左右,包住院,醫生費,你地好平

男爵府

回覆:想問照腸 (緊急)

我幫阿爸媽照都是雅蘭中心香港專科,我覺得非常好,比我自己係醫院照更加好,而且價錢不太貴。我祇知係香港專科係公共醫院有份推介名單上。因公立醫院有時排期排得耐,建議我地出私家照,香港專科係其中一間。

水晶宮

honeyBB 發表於 16-10-13 11:33
我剛係香港專科照腸,環境,服務都好好。

請問香港專科照腸大約用左幾錢?可否介紹醫生给我?謝謝你

水晶宮

pomanlife 發表於 16-10-13 11:37
保險包,唔洗錢,聽講自費預8千

請問喺中建搵醫生照腸大約用左幾錢?可否介紹醫生给我?謝謝你

珍珠宮

wcandtt 發表於 16-10-13 16:32
我先生上個月去照,入St Teresa, 要2萬左右,包住院,醫生費,你地好平
...

住院會貴d
我c6上星期也在法國照完, 不過只在日間中心照(無留院), 照埋胃和腸埋單$21×××, 同住院照一項差不多價錢。

大宅

cherryc417 發表於 16-10-13 09:37
屋企人想照腸,請問邊度照好,最緊要係安全準確,最好唔好太貴。。

香港專科好好,我都是多得jm們介紹,上星期我媽媽都去照了,服務好好

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ac917 發表於 16-10-13 18:18
請問喺中建搵醫生照腸大約用左幾錢?可否介紹醫生给我?謝謝你

可以pm你

水晶宮

pomanlife 發表於 16-10-13 19:04
可以pm你

謝謝你

水晶宮

kolher 發表於 16-10-13 16:46
我幫阿爸媽照都是雅蘭中心香港專科,我覺得非常好,比我自己係醫院照更加好,而且價錢不太貴。我祇知係香港 ...

請問香港專科有冇得安排住院?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

ac917 發表於 16-10-13 19:10
謝謝你

手機搵唔到pm位置,可以pm我先嗎?

水晶宮

amyleo 發表於 16-10-13 12:05
咁多香港專科??係咪?手?
我推薦去中文大學威爾斯醫院的腸胃科中心, 是自費的醫療項目, 由中文大學醫學 ...

真心推介,我都係呢間照幾次,好專業,服務環境好好。估唔到咁多人去過,我家姐原來上次都去左呢間,我估係好多家庭醫生介紹,但佢真是好的。淨照腸大約6800,有瘜肉要割同化驗另收費

禁止訪問

男爵府

熱血勳章

我上個兩個月係金鐘既養和照,非常好,$13000

彩鑽殿

buybuybuy 發表於 16-10-13 19:15
請問保險包係指住院保險?好似當私家醫院咁計?

填返policy#就得,唔洗錢

彩鑽殿

buybuybuy 發表於 16-10-13 19:15
請問保險包係指住院保險?好似當私家醫院咁計?

保險份單包埋,唔知係住院定乜喎

首頁

尾頁

跳至