網購天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想訂做家私,唔知有冇高手知道呢?

男爵府

Tazboy 發表於 16-10-13 09:48
想訂做家私,唔知有冇高手知道呢?

上個月買四千幾人仔都可以,
我估每日港幣五千以內!

伯爵府

回覆樓主:

但前幾日點落去睇,佢寫限二千

子爵府

的店鋪: 單日單筆最高人民幣4,000元
沒有的店舖: 單日單筆最高人民幣2,000元。

1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

複式洋房

知唔隨左PPS,有乜野比錢方法抵?

子爵府

1.返大陸開個銀行戶口.
2.支付宝HK
3.PPS,八逹通,1.5%手續費嘅信用咭
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

1號閑人 發表於 16-10-13 14:37
2.支付宝HK

有咩信用咭係1.5% ?

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

1號閑人 發表於 16-10-13 13:30
有的店鋪: 單日單筆最高人民幣4,000元
沒有的店舖: 單日單筆最高人民幣2,000元。 ...

有同無咩會令個金額唔同? 你個post無寫

子爵府

ChloeMa 發表於 16-10-13 18:00
有同無咩會令個金額唔同? 你個post無寫
用電腦會睇到信用咭標誌,用手機睇,唔知效果

水晶宮

1號閑人 發表於 16-10-13 18:03

唔怪之得,唔該晒。

水晶宮

1號閑人 發表於 16-10-13 18:03

btw, 如果你知道邊張信用咭收1.5%, 請你話我知,謝謝!

翡翠宮

回覆樓主:

京東都有家私,網頁版可用銀聯信用卡付款,無手續費,淘寶另一選擇!
www.jd.com

大宅

用信用咭試過比$7000人仔

複式洋房

1號閑人 發表於 16-10-13 14:37
2.支付宝HK

請問支付寶HK,例如我要買2萬野,但我見倒每曰入錢多過3千月,我是不是每天入錢就可以呢?

子爵府

Tazboy 發表於 16-10-15 11:19
請問支付寶HK,例如我要買2萬野,但我見倒每曰入錢多過3千月,我是不是每天入錢就可以呢?

...

"支付宝HK"如想買2萬蚊野,都幾煩,
https://world.taobao.com/markets/all/alipayhk_intro?spm=a21bp.7911518.170858.1.rxfIF3
方法一,要做中級認証,入錢可以每日5000,但付款要分4日,
方法二,要做高級認証,入錢每日都係5000,但付款一次過,

以上兩種方法,我都覺得煩,或太多個人資料...

如只係一年一次半次,我情願用JETCO/信用咭,畀1.5%手續費

https://world.taobao.com/markets/all/payment_hk?spm=a21bp.7806943.banner_HK_user.13.aJycT3

子爵府

ChloeMa 發表於 16-10-13 18:11
btw, 如果你知道邊張信用咭收1.5%, 請你話我知,謝謝!

你有用過JETCO嗎? 話1.5%,好似OK喎...

https://world.taobao.com/markets/all/payment_hk?spm=a21bp.7806943.banner_HK_user.13.aJycT3

水晶宮

1號閑人 發表於 16-10-15 12:22
你有用過JETCO嗎? 話1.5%,好似OK喎...

https://world.taobao.com/markets/all/payment_hk?spm=a ...

我無jetco, 中銀可以嗎?

子爵府

ChloeMa 發表於 16-10-15 16:05
我無jetco, 中銀可以嗎?
JETCO中文係咪銀通呀?
你撳下POST#16條LINK,有寫住...支持下列信用卡: 大新銀行、上海商銀、東亞銀行、中銀(國際)、永亨銀行、工商銀行亞洲、創興銀行、富邦銀行、交通銀行、工商銀行(澳門)

我就未用過,你可以問下其他JM先,再決定用唔用啦
我支持你開新POST問

水晶宮

1號閑人 發表於 16-10-15 16:56
JETCO中文係咪銀通呀?
你撳下POST#16條LINK,有寫住...支持下列信用卡: 大新銀行、上海商銀、東亞銀 ...
係喎, 一言驚醒夢中人, 其實無咩留意jetco 呢個牌號, 只知果張叫BOC

首頁

尾頁

跳至